donderdag19 september inloophuis in de kruiskerk samen met ocn.

06-09-2019, 16:26 | Lezersnieuws | Rita

Vanaf 9.30 uur tot 12.30 uur is het Inloophuis in de Kruiskerk  open.
U kunt op elk tijdstip binnen komen om andere mensen te ontmoeten onder genot van een kopje koffie / thee, of een glaasje frisdrank.
Daarnaast staan spelletjes klaar voor jong en oud, waaronder koersbal, sjoelen rummykub .
Ook kunt u komen handwerken, waaronder haken, knutselen maar u mag ook u eigen handwerk meenemen.
Tegen 10.15 uur is er een mogelijkheid om in een klein groepje samen te praten over geloof, bijbel of wat er mee te maken kan hebben.
Om 11.45 uur is er een lunch waarvoor u ook van harte welkom bent.

 

Dit keer een extra  activiteit, nl  de Oldtimer Club Nijkerk met een aantal prachtige oude auto’s en brommers die u kunt bewonderen. Er is een presentatie en volop gelegenheid om met hen over hun hobby te praten.

                        Oldtimer Club Nijkerk (OCN)

De Oldtimer Club Nijkerk is een lokale vereniging voor mensen met oldtimer/klassieke voertuigen, zoals: auto’s, motoren, scooters en bromfietsen.

De OCN is in 2013 opgericht. De vereniging heeft als doel de instandhouding te bevorderen van motorvoertuigen van verschillende merken van 30 jaar en ouder.

De OCN heeft ook de functie van een sociaalnetwerk. De leden zijn in het bezit van diverse (ca.350) voertuigen. De club heeft momenteel ruim 128 leden.

Wat doet de Oldtimer Club Nijkerk

De vereniging organiseert o.m. ritten, evenementen, koffieklets avonden, een jaarlijkse clubavond, een technische dag en de club presenteert zich

belangeloos bij diverse (zorg)instellingen. Inmiddels zijn er ook jeugdleden. Het bestuur probeert meer jeugdleden te interesseren voor de mooie hobby

met oldtimer voertuigen.