Zakelijk lezersnieuws

Rekenkamercommissie start onderzoek naar woonbeleid gemeente Nijkerk

De rekenkamercommissie is gestart met een onderzoek naar het woonbeleid van de gemeente Nijkerk. Dit onderzoek verricht de rekenkamercommissie mede op verzoek van de gemeenteraad van Nijkerk.

Nieuwe bundel: schrijven zal ik voor jou

Toen Kees Korevaar in 2017 zijn eerste bundel uitgaf kwam al snel de vraag: "Wanneer schrijf je nu een boekje voor mij; die ik begrijp". Naar aanleiding van deze vraag hebben wij samen een boekje geschreven: eenvoudige gedichten en verhalen voor het hele jaar.

Het Jonge Ondernemers Café komt naar Nijkerk

Op 31 januari 2019 zal de tweede editie van het JOC – Jonge Ondernemers café – plaatsvinden in Nijkerk. Het JOC is een bijeenkomst eens in de drie maanden van ondernemers die niet ouder zijn dan 30 en hun passie voor ondernemen willen delen en graag andere jonge ondernemers leren kennen.

Het Jonge Ondernemers Café

Ongedwongen samenzijn met jonge ondernemers uit de buurt. Jij houdt van gezelligheid, drankjes en vindt het leuk om over ondernemen te praten. Samen verder komen maar vooral een leuke avond! Gratis inschrijven via www.mandelo.nl/joc

Insert en Madaster ondertekenen partnerovereenkomst

Vandaag tekenen Insert en Madaster Services een partnerovereenkomst.

Visspecialist Volkert Muijs nieuw op de markt in Nijkerk

4e Generatie

Volkert Muijs Sr. (44 jr) uit Spakenburg staat al sinds zijn 16e jaar op de markt met vis.

Zwartekoffie kiest voor DOK30 Communicatie

Zwartekoffie, de Nederlandse startup voor direct trade koffie, kiest voor DOK30 Communicatie voor ondersteuning bij de PR- en communicatie-activiteiten.

Rijschool Aart gaat samenwerking aan met Rijschool Charelle

Aart van Breugelen van Rijschool Aart gaat samenwerken met Charelle Hanewald van Rijschool Charelle. De naam blijft onveranderd Rijschool Aart.

 

Dé oplossing voor de overspannen woningmarkt

Nijkerk- Vanaf nu is het mogelijk om de overspannen woningmarkt te ontspannen. Dit kan bij het sociaal platform HomeMatching.nl, opgericht door Herman van Losenoord uit Nijkerk.

Meeder Audiologie van ‘De Gehoorwinkel’ bij Hoflake Optiek

Eén adres voor goed horen en zien

 

HOEVELAKEN - Oren verdienen net zoveel aandacht als ogen, daarom zal Edgar Meeder, eigenaar/audicien van ‘De Gehoorwinkel’ te Nijkerk elke donderdag oormetingen en reparaties verrichten bij Hoflake Optiek in Hoevelaken. 

 

Pagina's