Zakelijk lezersnieuws

Inspirerende lezing over de waarde van werk door Lex Burdorf

Op donderdag 14 maart was de heer Lex Burdorf, Hoogleraar Maatschappelijke Gezondheidszorg aan het Erasmus Medisch Centrum, uitgenodigd door Inclusief Groep om zijn visie op werk met zo’n 75 geïnteresseerde politici, wethouders, beleidsambtenaren, experts en ondernemers van de Noord Veluwe te del

Participatiehuis Ermelo officieel geopend

Op donderdag 14 maart heeft Wethouder Leo van der Velden het Participatiehuis Ermelo, aan de Paul Krugerweg 43, officieel geopend.

TWIN Workwear zoekt mensen die een eigen bedrijf willen starten

BARNEVELD/VELUWE – TWIN Workwear in Scherpenzeel, specialist in bedrijfskleding, werkschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm) en promotiekleding, zoekt in de regio Barneveld/Veluwe een franchiser.

Modeshow

Op woensdag 27 maart a.s organiseert Toff op het Synagogepad een modeshow. Onder het genot van een hapje en drankje zullen de modellen u de nieuwe voorjaarscollectie laten zien. De deuren gaan om 19.30 uur open en de show begint om 20.00 uur. Toegang is gratis. Toff Synagogepad 21 Nijkerk

Kernkwaliteiten door Hans Haak bij Walk&Talk Nijkerk

Weet jij wat jouw kwaliteiten zijn? Hoor meer op 15 maart bij dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij Bibliotheek.

Open dag atelier....Ina

Op zaterdag 30 maart is atelier....Ina weer geopend van 10:00 uur - 16:00 uur. Deze dag zijn artikelen te koop die vooral met Pasen te maken hebben. Tegen inlevering van het krantenartikel ligt er een presentje voor je klaar.

Graag tot ziens!

Gaston Print vestigt zich in Nijkerk

NIJKERK - Bedrijven en organisaties helpen om de juiste indruk te maken. Dat is de missie van Nijkerker Gaston van Hout, die op 4 maart zijn nieuwe bedrijf Gaston Print opent.

Walk&Talk

Weet jij wat jouw kwaliteiten zijn? Hoor meer op 15 maart bij dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij Bibliotheek.

Inclusief Groep viert Valentijnsdag met meer dan 160 relaties

Afgelopen donderdag 14 februari vierde Inclusief Groep samen met meer dan 160 relaties een wel heel bijzondere Valentijnsdag. Het rode, houten hart bij de ingang van het pand aan de Industrieweg verraadde het al; hier werd de dag van de liefde groots gevierd.

Grote LNG-tanks op transport

Uit de nieuwe productiehal van de RootselaarGroup komen 4 opslagtanks rollen voor LNG, elk met een inhoud van 370 m3. LNG is vloeibaar aardgas bij een temperatuur van -162 °C.

Pagina's