Zakelijk lezersnieuws

Afsluitingsbijeenkomst VoorleesExpress

Op donderdag 27 juni vond in de bibliotheek van Nijkerk de halfjaarlijkse afsluitingsbijeenkomst van de VoorleesExpress plaats. Tijdens deze bijeenkomst konden de kinderen, die meegedaan hebben met de VoorleesExpress, knutselen, een spelletje doen en luisteren naar een mooi verhaal.

Maatjesmiddag Inclusief Groep succesvol

Op donderdag 27 juni is door Inclusief Groep met succes de jaarlijkse maatjesmiddag georganiseerd aan de locatie Paul Krugerweg 43 in Ermelo (Proson).

Open dag en Zomerrecital Muziekschool

Komende zaterdag zijn muziekliefhebbers en geïnteresseerden, kinderen en volwassen, van harte welkom bij de muziekschool! Om 10 uur de vrije inloop met kennismaken en gratis gratis proeflessen. Meer info: https://muziekschoolnijkerk.nl/

Dansselectie NGV Excelsior Nederlands kampioen Shpwdance

23 juni, de dag na de twee jubileumshows, was het zover. De finale van het NK showdance in Ahoy Rotterdam. Dit jaar deed de selectie tot en met 16 jaar van NGV Excelsior voor het eerst mee aan de showdance wedstrijden. De plaatsing voor de finale was onverwacht en Ahoy extra spannend.

Openstelling van de mooiste tuinen!

NIJKERK- Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni vinden de Gelderse tuindagen plaats. Ook dit jaar krijgen tuinliefhebbers de kans om achter de poorten te kijken van vijf unieke tuinen van gepassioneerde tuineigenaren in de regio Barneveld, Terschuur, Hoevelaken en Nijkerk.

NIJKERK ZINGT & MUSICEERT

De commissie Zaterdagmiddagmuziek De Fontein en de Nijkerkse Klokkenspelvereniging presenteren:

Stella levert 50.000e Stella Livorno e-bike

Het is feest bij de Nunspeetse e-bike fabrikant. Stella heeft de 50.000e Livorno e-bike geproduceerd. Het betreft een Stella e-bike uit de ‘Livorno-serie’. Deze mijlpijl is bereikt nadat 3 jaar geleden de productie van de eerste Stella Livorno werd gestart.

 

VNG-congres: waardevol bezoek aan De Glind

Tijdens het jaarcongres van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG-congres) waren er drie workshops in De Glind. Er werd gesproken en nagedacht over kindermishandeling, duurzaamheid en wonen in een gezin.

Bouw Inspiratie Dag / Dag van de Bouw

Ongeveer 580 basisschoolleerlingen van groep 7 en 8 uit de Food Valley maken vrijdag 14 juni kennis met bouw en techniek. In Veenendaal-oost (plangebied Veenderij, tussen Veenraden en Van Essenlaan) organiseren de afd.

Sponsorloop voor Nacht van de Vluchteling

Elke twee seconden slaat iemand op de vlucht voor oorlog of conflict.

En al vijf jaar op rij stijgt het aantal vluchtelingen. De crisis in Venezuela, de oorlog in Zuid-Soedan, en de vlucht van honderdduizenden Rohingya vluchtelingen uit Myanmar.

Pagina's