Zakelijk lezersnieuws

Samenwerking ziekenhuis St Jansdal en Inclusief Gresbo Post verlengd

Op 8 mei 2019 is de samenwerking tussen ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk en Inclusief Gresbo Post nogmaals verlengd. Dit werd officieel gemaakt met het plaatsen van een handtekening door beide partijen.

Event 'Beter door Balans'

De grenzen tussen werk en privé zijn vervaagd. We zijn het gewoon gaan vinden om ‘s avonds direct te reageren op een werkgerelateerd appje. Terwijl we toch echt een keus hebben, want er zit niet voor niets een uitknop op die telefoon.

Het positieve effect van uw gedoneerde kleding en textiel

Utrecht, 14 mei 2019 - Een kast vol kleding. Voor Sympany een kast vol mogelijkheden.

Vrouwen Sparta Nijkerk behouden ongeslagen status

Na het behaalde kampioenschap van vorige week was er voor Sparta Nijkerk VR1 nog maar 1 doel: het behouden van de ongeslagen status. Werd er in het najaar nog 2 keer gelijkgespeeld, na de winterstop werden alleen nog maar overwinningen geboekt en daar kwam ook zaterdag geen verandering in.

ZomerOndernemer helpt jongeren met starten eigen bedrijf

Jongeren tussen 15 en 23 jaar die een eigen bedrijfje willen starten, kunnen deze zomer, vanaf 23 juli, zes weken lang meedoen aan ZomerOndernemer.

Winnaars jubileumquiz ABZ Diervoeding opBoerenmaandag

Op de Boerenmaandag in Nijkerk kon je in de stand van ABZ Diervoeding deelnemen aan een jubileumquiz, omdat de coöperatie in Nijkerk in september zijn 100-jarig bestaan mag vieren.

Er moesten 4 vragen beantwoord worden:

Negende twee-tegen-twee straatvoetbaltoernooi Nijkerk

Het “Straatvoetbaltoernooi Nijkerk” wordt voor het 9e jaar door de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Nijkerk georganiseerd en gaat op woensdag 22 mei van start op het plien van basischool de Koningslinde.

open dag stichting cavia nijkerk

Stichting Cavia Nijkerk bestaat 1 jaar. Dit vieren wij op zaterdag 11 mei. Komt u ook een kijkje nemen bij deze mooie stichting. Van 10.00 t/m 16.00 staan de deuren open op de Hogenhof 25 in Nijkerk. Schminken-Knuffelweide-Catering-Grabbelton-Leuke ass. Voor de Cavia.

Solliciteren anno nu bij Walk&Talk Nijkerk

Wat maakt solliciteren anno nu anders dan vroeger? Maandag 13 mei hoor je meer bij dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden, bij de Bibliotheek.

'Solliciteren anno nu' bij Walk and Talk Nijkerk

Wat maakt solliciteren anno nu anders dan vroeger? Maandag 13 mei hoor je meer bij dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden, bij de Bibliotheek.

Pagina's