Verkiezingen lezersnieuws

Bezorgd over water?

De Algemene Waterschapspartij AWP vraagt uw hulp. Waar maakt u zich zorgen over als het om water gaat? Wat moet beslist worden opgenomen in het AWP verkiezingsprogramma voor de waterschapsverkiezingen op 20 maart 2019 in uw waterschap?

ChristenUnie-SGP: drie speerpunten komen samen tijdens NL Doet 

De kandidaten van de ChristenUnie – SGP waren in het kader van NL Doet vandaag actief bij De Rozelaar in Nijkerk. Samen met andere vrijwilligers werden diverse activiteiten uitgevoerd om de directe omgeving van woonzorgcentrum De Pol en de Rozelaar een stukje mooier te maken.

Paneldiscussie PCOB met Politieke Partijen een succesvolle avond

Op 6 maart j.l. vond onder leiding van Tijs van de Brink, Radio en TV  presentator EO) een levendige discussie plaats over de aandacht die de politieke partijen in hun verkiezingsprogramma's geven aan en voor de ouderen in de gemeente Nijkerk.

Haagse complimenten voor Nijkerkse bedrijven

De gemeente Nijkerk heeft prachtige bedrijven in huis, die een onderscheidende bijdrage kunnen leveren aan een duurzame economische ontwikkeling. Tot die conclusie komt Roelof Bisschop, Tweede Kamerlid namens de SGP.

ChristenUnie – SGP: nieuwe energie voor aangepast sporten 

Het aangepast sporten in Nijkerk zit in de lift. Dat is de conclusie van de fractie van de ChristenUnie – SGP na een werkbezoek aan Nijkerk Sportief en Gezond en Special Sport Sparta, onderdeel van korfbalvereniging Sparta Nijkerk.

Paneldiscussie over ouderen in aanloop naar stembus

NIJKERK - De lijsttrekkers van alle lokale politieke partijen gaan dinsdagavond 6 maart 2018 in Huize Sint Jozef in debat over ouderen onder leiding van tv- en radiopresentator en oud-Nijkerker Tijs van den Brink.

ChristenUnie - SGP zet veiligheid fietsers voorop

De fiets is de meest duurzame vorm van vervoer. Fietsen is gezond en veel afstanden binnen onze gemeente zijn nu al sneller af te leggen op de fiets dan met de auto. En met de e-bike krijgt de fiets niet alleen een lokale, maar ook een regionale rol in de bereikbaarheid.

Joël Voordewind: Huiskamer Nijkerk is voorbeeld voor Amsterdam

Tweede Kamerlid Joël Voordewind (ChristenUnie) is onder de indruk van de manier waarop De Huiskamer een plek in de Nijkerkse samenleving heeft gekregen. Dat zei hij na afloop van een werkbezoek in de gemeente Nijkerk.