Sport lezersnieuws

Show met paarden

Spectaculaire Paardenshow Op donderdag 28 maart is de manege Luxool in Nijkerk het decor van een mooie show van de ruiters van het CountryMill Dreamteam. Alle bekende en onbekende takken van de paardensport zullen belicht worden door demonstraties en spetterende shows.

De Blue Basement Bigband op tournee

De muzikanten van de Blue basement Bigband zetten grote ogen op toen drie van hen voorstelden een tournee langs de Costa del Sol te gaan maken. Het was de eerste repetitie na de zomervakantie.

Turnster Julia Duijst door naar halve finale

De twaalfjarige Nijkerkse Julia Duijst heeft zich afgelopen weekend in Harlingen geplaatst voor de halve finale van het Nederlands Kampioenschap turnen 2e divisie.

Tennisjeugd van NTC in de prijzen

Bij het open juniorentoernooi bij TV Weldam in Hoevelaken heeft de jeugd van de Nijkerkse Tennis- en padelvereniging NTC bijzonder goed gepresteerd. In maar liefst vijf finales deden NTC’ers mee. De toeschouwers konden genieten van spannende en mooie partijen tennis.

Wedstrijdteams Badabounce dansen zich in Dronten naar erepodium

De drie wedstrijdteams van Badabounce hebben zaterdag 16 maart 2019 met succes meegedaan aan de Streetdance- en Hiphopwedstrijd Prove Your Move in Dronten

Dirk Veldhuizen wint de Van Altena Cup

Dirk Veldhuizen heeft vrijdag 15 maart de strijd om de Van Altena Cup (mogelijk gemaakt door DA-drogist Van Altena) gewonnen. In de finale van dit jaarlijkse schaaktoernooi was Veldhuizen te sterk Jelle Bloemendaal, die verrassend de finale haalde.

 

Concordia jaarconcert vol variatie en verrassingen

Een volle zaal, enthousiast publiek  en veel positieve reacties waren het resultaat van het jaarconcert van muziekvereniging Concordia Nijkerkerveen afgelopen zaterdag 16 maart in Sporthal De Baggelaar.

Voice verslaat koploper Houten

De handballers van Voice hebben hun thuiswedstrijd tegen Houten met ruime cijfers gewonnen. In een eenzijdig duel werd Houten, dat voor de wedstrijd nog lijstaanvoerder was, overtuigend met 23-13 verslagen.

Goud en zilver voor turnsters NGV Excelsior Nijkerk

Vandaag was de 3e plaatsingswedstrijd voor de 4e divisie meiden. Benthe de Jong en Stephanie Schipper turnden bij de jeugd 1 en de Jong werd keurig 5e en Schipper 6e in het klassement.

Pagina's