Sport lezersnieuws

Wat doet die boot in dat zwembad?

Bij zeil- en motorbootvereniging De Zuidwal in Nijkerk gaan kinderen die zeilles hebben, vóór het seizoen begint met een bootje het zwembad in.

NVC 1 aktief op regiokampioenschappen

NVC heeft dit seizoen met 7 teams meegedaan met de CMV jeugd (kinderen tot 12 jaar) competitie. Het eerste team was daarbij zo succesvol dat zij door mochten naar de regionale kampioenschappen in Oldebroek.

Stoutenburg on Wheels op Hemelvaartsdag

Stoutenburg on Wheels Op 30 mei, Hemelvaartsdag, is een nieuwe versie van Stoutenburg on Wheels gepland. Er is een vol programma, want naast de gewone autocrossklassen komen ook de Cross eenden en de mini buggy’s aan de start. Natuurlijk ontbreken de sensationele Quads niet.

Wielerronde van Nijkerk

Zaterdag 8 juni 2019 is het zover; de 2e editie van de Ronde van Nijkerk! Het belooft weer net zo’n spektakel te worden als afgelopen jaar. Een uitdagend parcours dwars door het centrum van Nijkerk. De Ronde start om 18:00 uur met de Dikke Banden Race voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar.

Vijfde plaats judoka Tigo Renes op eerste Europa Cup -21 jaar in Malaga


Afgelopen weekend mocht Tigo Renes van JOEY'S Judoschool zich opmaken voor zijn eerste Europa Cup - 21 jaar.

Met zijn 17 jaar is hij nog een jonge judoka in deze leeftijdsklasse maar Renes heeft dit jaar al vaker laten zien dat hij zich daar al prima mee kan meten.

Sparta Nijkerk VR1 vermaakt publiek met 5-0 zege

In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen hebben de vrouwen van Sparta Nijkerk nogmaals laten zien dat ze de terechte kampioen zijn. SKV VR1, dat al een half jaar ongeslagen was en nog streed om een periodetitel, werd met 5-0 aan de kant gezet.

 

Nico Fiegen erelid Businessclub Sparta Nijkerk

Nico Fiegen erelid Businessclub Sparta Nijkerk

 

Na afloop van de wedstrijd Sparta Nijkerk- Berkum is Nico Fiegen benoemd als erelid van de Businessclub Sparta Nijkerk. Ook is hij diezelfde middag benoemd als lid van verdienste van de voetbalvereniging Sparta Nijkerk.

Open Dag van de Hond op 25 mei bij KC Zoys

25 Mei a.s. is het zover! Dan vieren we van 12.00-16.15 uur de Open dag van de Hond bij KC Zoys! Elk uur zijn er workshops en demonstraties van Gedrag&Gehoorzaamheid, Agility en Hoopers. Ook zijn er leuke prijzen te winnen bij de diverse spelletjes.

Startklaar voor de AVN Scholierentriatlon

Atletiek Vereniging Nijkerk organiseert vrijdagmiddag 24 mei de tweede AVN Scholierentriatlon. In en rond het Jaap van der Krol Bad in Nijkerk maken meer dan 100 leerlingen van drie middelbare scholen uit de regio zo kennis met de triatlonsport.

Winnaars Doornhof/HV Voice Schoolhandbaltoernooi naar Regionale Kampioenschappen in Arnhem

Gisteren vonden in Arnhem de Regionale Schoolhandbalfinales plaats. De winnaars van het afgelopen Doornhof/HV Voice Schoolhandbaltoernooi waren de meisjes van school Holk en de jongens van het Baken.

Pagina's