Sport lezersnieuws

Van Altena Cup 2019

Op vrijdag 1 februari en vrijdag 8 februari wordt er bij het Hoevelakens Schaakgenootschap gestreden om de Van Altena Cup (mogelijk gemaakt door DA-drogist Van Altena). Dit is een open kampioenschap, iedereen is daarom van harte welkom (ook diegenen die niet lid zijn van een schaakvereniging).

Nieuw bij Wallz, Dance Centre Nijkerk!

Dance Centre Amersfoort heeft een zusje gekregen, Dance Centre Nijkerk! Vanaf januari bieden wij danslessen aan in Nijkerk al vanaf 2 jaar oud, hoe schattig is dat.

SC Hoevelaken zoekt per direct nieuwe hoofdtrainer vrouwen

Vrouwen-hoofdtrainer Jan Tiernagan om persoonlijke redenen helaas al na een half seizoen afscheid moeten nemen als hoofdtrainer van het Vrouwen 1 team van sc Hoevelaken. VTZ en bestuur staan daarbij samen met de speelsters voor een uitdaging om een nieuwe trainer te vinden.

MedWay rent opnieuw voor het leven

MedWay gevestigd te Nijkerk, wat maatwerk levert in projecten en personeel binnen de gezondheidszorg en door heel Nederland, neemt voor een tweede keer deel aan de Roparun. Het ‘MedWay RunningTeam’ zal met een totaal afstand van 527 kilometer van Parijs naar Rotterdam hardlopen.

Stance Bouwmeester genomineerd voor Bruidsfoto Award 2019

Op 14 januari 2019 zijn de nominaties bekendgemaakt van de prestigieuze verkiezing Bruidsfoto Award 2019. Stance Bouwmeester uit Hoevelaken is genomineerd in de categorie Bruidspaar.

Veerkrachtig Voice pakt punt in slotseconde

De handballers van Voice hebben afgelopen zaterdag aan de thuiswedstrijd tegen RKDES, na een spectaculaire inhaalrace in de slotfase, een punt overgehouden.

Streetdance-lessen voor mensen met een verstandelijke beperking.

Vanaf donderdag 7 februari aanstaande start Dansschool Badabounce een streetdance-les voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking of beter gezegd voor mensen met mogelijkheden.

Pop & Rock Koor start ook in Nijkerk

Het Pop & Rock Koor gaat nu ook van start in Nijkerk. Op dinsdag 22 januari om 20:00 uur is de kick-off in de prachtige aula van Aeres MBO.

Sneeuwvlokje: een winters sprookje

Op zaterdag 26 januari schitteren alle dansgroepen van NGV Excelsior in de winterse voorstelling "Sneeuwvlokje". Er was eens heel lang geleden in een land waar het altijd sneeuwde een lief prinsesje dat Sneeuwvlokje heette. Zij woonde samen met haar vader en moeder in een prachtig kasteel.

Slechte start 2019 voor Voice

Voice opende 2019 met een uitwedstrijd tegen Aalsmeer. De gastheren staan onderaan, maar Voice draaide voor de jaarwisseling slecht, dus een goed resultaat lag zeker niet voor de hand. Net als voorgaande wedstrijden ontbrak er een behoorlijk aantal spelers door blessures.

Pagina's