Lokaal lezersnieuws

VOS (Veluws Ouderen Steunpunt) gestart

Bij wie moet je zijn voor welke zorg? Het is soms een flinke zoektocht. Voor ouderen op de Veluwe is daarom het Veluws Ouderen Servicepunt, kortweg VOS, van start gegaan. Het VOS is hét centrale contactpunt op de Veluwe waar alle informatie rond ouderenzorg op de Veluwe samenkomen.

 

Autisme en ADHD

Van 30 maart t/m 6 april is het de week van autisme.

Mijn naam is Remco van de Kamp en ik ben 46 jaar.

Op mijn 35e is er autisme PDD-NOS vastgesteld en op mijn 46e ADHD.

Voor mij is het leven net even anders dan voor iemand zonder deze aandoeningen.

Thema-avond ‘Samengestelde gezinnen’ in Nijkerk

Gebiedsteam Nijkerk en Stiefgoed Amersfoort organiseren binnenkort een thema-avond over ‘Samengestelde gezinnen’. Steeds vaker melden zich samengestelde gezinnen die in problemen zijn geraakt.

Sigma en CDA Nijkerk-Hoevelaken samen aan de slag voor NLdoet

Zaterdag 16 maart is de fractie van het CDA Nijkerk- Hoevelaken samen met Sigma aan de slag geweest bij de Kopperhof in Hoevelaken. Daar waren Frans Hanse, Kees Coterlet en Wim Roersen al druk in de weer bij de Kopperhof in Hoevelaken.

Filmcafé keuzefilm The Way

Als afsluiting van het filmseizoen in de Kopperhof is er gestemd voor een film. 'The Way' was de overduidelijke winnaar. Deze film over de Santiago de Compostela is dan ook op woensdag 3 april te zien.

Boekenweek 2019

Het thema van de 84ste Boekenweek, die van zaterdag 23 t/m zondag 31 maart 2019 plaatsvindt, is De moeder de vrouw. Bibliotheek Nijkerk heeft dit thema gekoppeld aan de Internationale Vrouwendag die op 8 maart is gehouden.

Lions Club Hoevelaken helpt Scouting Hiawatha tijdens NL Doet

In het kader van NL doet hebben leden van de Lions Club Hoevelaken vandaag de handen uit de mouwen gestoken voor Scouting Hiawatha. In samenwerking met het klusteam van de scouting hebben zij ondanks de regenbuien de beukenhaag ontdaan van onkruid en beschot.

Draag je steentje bij voor een biodiverse tuin

Tegel eruit, plantjes erin

Lions Club Hoevelaken overhandigt bijdrage aan Stichting Het Vergeten Kind

Op woensdag 20 februari j.l. heeft de Lions Club Hoevelaken, vertegenwoordigd door Ineke Sinnema en Peter Wigleven, haar bijdrage overhandigd aan de nieuwe ‘Chill Inn’ bij de Hoenderloo Groep te Hoenderloo.

Politici kunnen praten én poetsen

Politici kunnen praten én poetsen! Daarom gingen Marina Lanting en Diane Palm van de ChristenUnie-SGP tijdens NLdoet aan de slag bij speel-otheek Pinoccio in Nijkerk. Met een flinke groep dames werd het speelgoed gronding schoongemaakt en gecheckt.

Pagina's