Lokaal lezersnieuws

AMIVEDI Registratie vermiste en gevonden huisdieren

Vermist in Nijkerk:                 Zwart/witte poes "Kiara"                                                   

Vermist

Sinds Zondag 11Aug is onze 5 jarige kater Mattie vermist. Hij is erg aanhankelijk en nieuwsgierig . Wij wonen op de Domstraat 48 in Nijkerkerveen, graag horen wij iets ala iemand hem gezien mocht hebben!

Afscheid Jan Brunekreef als chauffeur buurtbus

Vandaag. vrijdag 10 augustus 2018, heeft Jan Brunekreef na 9 heel actieve jaren afscheid genomen als vrijwilliger bij de buurtbus Barneveld-Nijkerk. Na vele kilometers tussen Barneveld en Nijkerk, met veel passagiers en over vele, vele drempels is hij gestopt met het rijden voor de buurtbus.

Heel Nijkerk Haakt (aan) !

Na het grote succes van vorig jaar, wordt er ook dit jaar weer Heel Nijkerk Haakt (aan) ! georganiseerd. Dus kun je haken en vind je het leuk om dit samen met anderen te doen? Kom dan naar de ochtend op 5 september van 9.30 tot 11.30 uur in het Stadhuis te Nijkerk.

Open dag Gastouderopvang

Open dag Gastouderopvang DOL FIJN

Op woensdag 29 augustus van 10.00 uur tot 11.30 uur, bent u welkom bij een gastouder wonende op de Gruno 72 in Nijkerk, Molecaten 32 en op de Van Wijnbergenlaan 63 in Barneveld.

Noodhulp Lombok

Op 5 augustus 2018 werd het Indonesische eiland Lombok getroffen door een zware aardbeving van 6.9 op de schaal van Richter, na een week eerder ook al getroffen te zijn door een beving met een magnitude van 6.4. Vandaag werd Lombok voor de derde keer getroffen door een zware naschok.

Liesbeth Zethoven ontwerpt Doemee-award 2018

In het voorjaar is MEE een ontwerpwedstrijd gestart voor lokale kunstenaars met of zonder beperking om de Doemee-award 2018 te ontwerpen en maken.

Proeverij met Paarden

Deze zomer geef ik in Ermelo een aantal “proeverijen” waarin mensen kennis kunnen maken met mij en mijn praktijk Angelic Insights. Na een time-out van 1,5 jaar is het tijd voor een frisse herstart van mijn bedrijf.

Mishandeling Ses,Op stand Nulde is na aanleiding van het verzoek van een klant om een minder jarig kind te laten douchen na aanleiding v

Op stand Nulde is na aanleiding van het verzoek van een klant om een minder jarig kind te laten douchen na aanleiding van zwemmers jeuk en mogelijkheid op blauwe alg de douche ontzegt en tegelijkertijd de toegang tot strand restaurant Ses.

Stadskoor Eemnes zoekt tenoren en alten 

Zing jij graag?

Laat je horen bij Stadskooor Eemnes!

 

Er is weer plek voor enthousiaste zangers die mee willen doen aan een bijzonder project van

Pagina's