Lokaal lezersnieuws

Van den Tweel Groep verlengt hoofdsponsorschap Museum Nijkerk

De Van den Tweel Groep heeft op 23 oktober 2018 het hoofdsponsorschap met Museum Nijkerk verlengd. Met zijn handtekening start Gerard van den Tweel opnieuw een vijfjarig sponsorcontract.

Concordia Maestro: kandidaten gaan ervoor

Het aftellen voor het Maestro-concert van muziekvereniging Concordia is begonnen.

Wat zijn we gezegend

Wat zijn we gezegend

Mooi opbrengst kinderkledingbeurs

Op vrijdag 19 oktober was het weer gezellig druk in de Opstandingskerk tijdens de tweedehands kinderkledingbeurs. Deze was weer zeer geslaagd. Er was veel kleding ingebracht en dat kon weer goed verkocht worden. Het totaalbedrag waarvoor is verkocht, is  €1290,-!

Jan van der Kolk lijsttrekker Lokaal Waterbeheer waterschap Vallei en Veluwe

PERSBERICHT

 

Harderwijk, 19 oktober 2018

 

 

 

Jan van der Kolk lijsttrekker Lokaal Waterbeheer Waterschap Vallei en Veluwe

 

Wat kan een casemanager dementie voor jou doen?

Op maandag 5 november a.s. is er weer een bijeenkomst van het Alzheimer Café Nijkerk. Het thema van  maandag 5 november is “wat kan een casemanager dementie voor je doen?”

Dag voor Mantelzorgers bij Restaurant Istanbul

Zaterdag 10 november is weer de landelijke dag van de Mantelzorg. Ieder jaar organiseert Sigma  een middag om de mantelzorgers uit Hoevelaken, Nijkerkerveen en Nijkerk in het zonnetje te zetten.

Prijsuitreiking puzzelwedstrijd bij Boekhandel Den Hertog

Donderdagmiddag 18 oktober ontvingen 6 winnaars hun prijs bij Boekhandel Den Hertog. De wedstrijd was uitgezet binnen de HSN-scholen. De groepen 1-3 mochten een voorkant tekenen voor het boek 'Bas en Bella'.

Arna van Deelen presenteert haar nieuwste boek bij Boekhandel Den Hertog!

Donderdagmiddag 18 oktober was het gezellig druk bij Boekhandel Den Hertog. De Nijkerkse schrijver Arna van Deelen presenteerde haar nieuwste boek " Het woeste water " voor 2 groepen 5 van de Rehobothschool en belangstellenden. Het is haar 4e boek.

Vriendschap: door dik en dun!

Op donderdagmiddag, 18 oktober, hebben de kinderen van de Schimmelpenninck van der Oyeschool uit Hoevelaken, de Kinderboekenweek afgesloten met feestelijke activiteiten. Het thema ging over vriendschap; door dik en dun!

Pagina's