Deel je nieuws

NVC 1 aktief op regiokampioenschappen

NVC heeft dit seizoen met 7 teams meegedaan met de CMV jeugd (kinderen tot 12 jaar) competitie. Het eerste team was daarbij zo succesvol dat zij door mochten naar de regionale kampioenschappen in Oldebroek.

Eerste schop in de grond voor Groen Schoolplein Aeres Nijkerk

- NIJKERK - Het moment was eindelijk daar, afgelopen vrijdag was de officiële aftrap met de hovenier en onze mbo-studenten die het schoolplein gaan omtoveren tot een Groen Schoolplein.

Speciale onderscheiding voor Opkikker ambassadeur Thijs Zwarts uit Nijkerkerveen.

Thijs Zwarts uit Nijkerkerveen heeft afgelopen zondag, samen met zijn ouders en broer en zus, kunnen genieten van de speciale Ambassadeursdag in Attractiepark Slagharen. Deze dag werd hen aangeboden door Stichting Opkikker.

Stoutenburg on Wheels op Hemelvaartsdag

Stoutenburg on Wheels Op 30 mei, Hemelvaartsdag, is een nieuwe versie van Stoutenburg on Wheels gepland. Er is een vol programma, want naast de gewone autocrossklassen komen ook de Cross eenden en de mini buggy’s aan de start. Natuurlijk ontbreken de sensationele Quads niet.

Wielerronde van Nijkerk

Zaterdag 8 juni 2019 is het zover; de 2e editie van de Ronde van Nijkerk! Het belooft weer net zo’n spektakel te worden als afgelopen jaar. Een uitdagend parcours dwars door het centrum van Nijkerk. De Ronde start om 18:00 uur met de Dikke Banden Race voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar.

Tigo Renes behaalt 5e plaats op eerste Europa Cup - 21 jaar in Malaga


Afgelopen weekend mocht Tigo Renes van JOEY'S Judoschool zich opmaken voor zijn eerste Europa Cup - 21 jaar.

Met zijn 17 jaar is hij nog een jonge judoka in deze leeftijdsklasse maar Renes heeft dit jaar al vaker laten zien dat hij zich daar al prima mee kan meten.

Sparta Nijkerk VR1 vermaakt publiek met 5-0 zege

In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen hebben de vrouwen van Sparta Nijkerk nogmaals laten zien dat ze de terechte kampioen zijn. SKV VR1, dat al een half jaar ongeslagen was en nog streed om een periodetitel, werd met 5-0 aan de kant gezet.

 

Nico Fiegen erelid Businessclub Sparta Nijkerk

Nico Fiegen erelid Businessclub Sparta Nijkerk

 

Na afloop van de wedstrijd Sparta Nijkerk- Berkum is Nico Fiegen benoemd als erelid van de Businessclub Sparta Nijkerk. Ook is hij diezelfde middag benoemd als lid van verdienste van de voetbalvereniging Sparta Nijkerk.

Open Dag van de Hond op 25 mei bij KC Zoys

25 Mei a.s. is het zover! Dan vieren we van 12.00-16.15 uur de Open dag van de Hond bij KC Zoys! Elk uur zijn er workshops en demonstraties van Gedrag&Gehoorzaamheid, Agility en Hoopers. Ook zijn er leuke prijzen te winnen bij de diverse spelletjes.

Pagina's