Lezersnieuws

Zeilwedstrijden Wolderwijd Cup

23-sep-2018

Op zaterdag 29 september worden de jaarlijkse Wolderwijd Cup zeilwedstrijden gehouden.

Minimale zege Sparta Nijkerk VR1 bij debuut in 3e klasse

De vrouwen van Sparta Nijkerk hebben een goed debuut gemaakt in de 3e klasse.

In de verre uitwedstrijd tegen AZSV VR2 in Aalten won de ploeg met 0-1 door een doelpunt in de eerste helft van Kim Ruiter.

 

Vrij dansen

29 september 20:30 - 23:30 Evenement Navigatie Vrij dansen in de mooiste zaal in de omgeving!

Kom stijldansen bij Wallz.

Van 20.30 tot 23.30 uur afwisselende muziek voor een gezellig avondje uit.

Scandinavië-XL

De beurs Scandinavi?-XL verhuist van Nijkerk naar Hoevelaken. Traditiegetrouw biedt de beurs, die altijd in het laatste weekend van oktober plaatsvindt, voor elk wat wils.

Wie ga jij ontmoeten in de Week van de Aandacht?

Op donderdag 27 september start in gemeente Nijkerk voor de 5e keer de Week van de Aandacht. Deze week staat in het teken van aandacht en ontmoeting.

Gratis gespreksgroep voor stiefmoeders

Vorig jaar heeft de gemeente Nijkerk een overeenkomst gesloten met Gezin in Beweging, een coachingspraktijk voor samengestelde gezinnen. Gezin in Beweging biedt onder andere gespreksgroepen aan voor stiefmoeders. De gemeente financiert deze activiteit.

Digisterkercursus dit najaar weer van start

Belastingaangifte doen, een afspraak maken bij de gemeente, toeslagen aanvragen... Het gaat tegenwoordig allemaal via de computer, met veel lastige invulformulieren en je digitale handtekening: DigiD. Veel mensen vinden dit lastig. Voor hen is er de cursus Digisterker!

'Zomeravondpotje' levert 4-1 zege op

Ondanks een hele vroege achterstand hebben de vrouwen van Sparta Nijkerk relatief eenvoudig afgerekend met SJO JCHW (Jeugd Combinatie Hoonhorst Wijthmen) VR1, dat net als de Spartanen uitkomt in de 3e klasse van het zaterdagvoetbal.

Plassentocht slotrit seizoen VOEK

Plassentocht slotrit seizoen VOEK

Cursus valpreventie

Op maandag 1 oktober 2018 om 11.00 uur start Oefentherapie Cesar Hoevelaken, in samenwerking met Sigma Nijkerk, de cursus valpreventie in de Kopperhof/Stoutenborgh, Sportweg 25 in Hoevelaken. De cursus bestaat uit 10 lessen voor 70 euro.

Pagina's