Lezersnieuws

Collectieve zorgverzekering

Nu ben ik al heel wat gewend, loop ook al wat jaren mee, maar dit had ik nog niet eerder gezien en dan komt waarschijnlijk dat ik er niet op let, maar ook zeker dat ik er niet bekend mee ben. Soms denk ik weleens, had ik zoiets maar eerder geweten.  

 

Gezellige thuisdag volleyballertjes Surf Hoevelaken.

Het was een leuke en georganiseerde heksenketel in Sporthal De Slag afgelopen zaterdag. Uit de hele omgeving waren de jongste volleyballertjes (mini’s) naar Hoevelaken afgereisd om speelronde 6 van de competitie af te wikkelen. Met zelfs een Hoevelakens kampioensteam als resultaat!

Eerste setverlies voor Surf Heren

Afgelopen woensdagavond moest Surf H1 het opnemen tegen de blauwe mannen van Langhenkel. Vandaag moest Surf het doen zonder Renia op de diagonaal, maar verder was het team compleet.

Insert lanceert website en circulaire marktplaats

Dinsdag 13 november zijn de website en marktplaats van stichting Insert gelanceerd. Op deze marktplaats worden grote volumes herbruikbare bouw-, civiele en groenmaterialen aangeboden.

Feestelijk jubileum bij Museum Nijkerk

Afgelopen zaterdag, 17 november 2018, vierde Stichting Oud Nijkerk het 50-jarig bestaan. Vrienden van het museum en andere belangstellenden hadden gratis entree bij Museum Nijkerk, kregen koffie met wat lekkers en konden deelnemen aan stadswandelingen.

Ruime zege handballers Voice

Na de zwaarbevochten thuisoverwinning vorige week hadden de handballers van Voice in Cothen een eenvoudige avond. Hoewel Voice door blessures en persoonlijke omstandigheden een paar spelers miste, werd Fortissimo met ruime cijfers (15-34) verslagen.

Expeditie Inclusief Groep

Woensdagmiddag 14 november stond Inclusief Groep in het teken van een wel heel bijzondere expeditie, namelijk Expeditie Inclusief Groep.

Sparta Nijkerk VR1 wint topper tegen SDC Putten VR1 met 4-3

In een spectaculaire wedstrijd met 2 gezichten heeft Sparta Nijkerk zich, na een 1-3 achterstand, langs concurrent SDC Putten VR1 geknokt.

Judoka’s Nautilus in de prijzen

De judoka’s van Judoteam SVV - Nautilus Health Club hebben afgelopen weekend een uitzonderlijke prestatie geleverd. Op het laatste judotoernooi van het seizoen deden 12 kinderen mee en namen ook alle 12 kinderen een medaille mee naar huis.

Pagina's