Deel je nieuws

Kleuters PWA op bezoek bij Albert Heijn

De kinderen van groep 1/2 van de Prins Willem Alexanderschool werken over het thema 'Supermarkt' en mochten dinsdag 15 januari op bezoek bij de Albert Heijn. Een van de moeders is medewerker bij de AH en heeft ons samen met collega’s rondgeleid.

Van Altena Cup 2019

Op vrijdag 1 februari en vrijdag 8 februari wordt er bij het Hoevelakens Schaakgenootschap gestreden om de Van Altena Cup (mogelijk gemaakt door DA-drogist Van Altena). Dit is een open kampioenschap, iedereen is daarom van harte welkom (ook diegenen die niet lid zijn van een schaakvereniging).

Alzheimer Café: Eten, drinken, slikken en communiceren

Alzheimer Café: Eten, drinken, slikken en communiceren

Eten, drinken, slikken en communiceren: wat is daarvan extra belangrijk voor iemand met dementie? En hoe kunnen we daar in de zorg voor elkaar goed mee omgaan?

Winactie i.v.m. 5 jarig jubileum Willemieke Bouwer Travel Counsellor

In het jaar 2019 is het alweer 5 jaar geleden dat Willemieke Bouwer voor zichzelf begon als persoonlijk reisadviseur. En als kers op de slagroom zit zij dit jaar ook nog eens 20 jaar in het ‘reisbureauvak’!

Nieuw bij Wallz, Dance Centre Nijkerk!

Dance Centre Amersfoort heeft een zusje gekregen, Dance Centre Nijkerk! Vanaf januari bieden wij danslessen aan in Nijkerk al vanaf 2 jaar oud, hoe schattig is dat.

BoekStartfeest in bieb Nijkerk!

Zaterdag 2 februari worden in de bibliotheek van Nijkerk de Nationale Voorleesdagen afgesloten met een feestje omdat BoekStart 10 jaar bestaat!

Jubileum NBVv spelt voor Jaap Bokkers

Tijdens de nieuwjaars receptie van de Nijkerkse kanarie en vogel vereniging "de vogelvriend" dinsdag 15 januari 2019, is erelid de heer Jaap Bokkers gehuldigd voor zijn 50 jarig lidmaatschap van De Vogelvriend en de NBvV.

SC Hoevelaken zoekt per direct nieuwe hoofdtrainer vrouwen

Vrouwen-hoofdtrainer Jan Tiernagan om persoonlijke redenen helaas al na een half seizoen afscheid moeten nemen als hoofdtrainer van het Vrouwen 1 team van sc Hoevelaken. VTZ en bestuur staan daarbij samen met de speelsters voor een uitdaging om een nieuwe trainer te vinden.

Rekenkamercommissie start onderzoek naar woonbeleid gemeente Nijkerk

De rekenkamercommissie is gestart met een onderzoek naar het woonbeleid van de gemeente Nijkerk. Dit onderzoek verricht de rekenkamercommissie mede op verzoek van de gemeenteraad van Nijkerk.

MedWay rent opnieuw voor het leven

MedWay gevestigd te Nijkerk, wat maatwerk levert in projecten en personeel binnen de gezondheidszorg en door heel Nederland, neemt voor een tweede keer deel aan de Roparun. Het ‘MedWay RunningTeam’ zal met een totaal afstand van 527 kilometer van Parijs naar Rotterdam hardlopen.

Pagina's