Deel je nieuws

Show met paarden

Spectaculaire Paardenshow Op donderdag 28 maart is de manege Luxool in Nijkerk het decor van een mooie show van de ruiters van het CountryMill Dreamteam. Alle bekende en onbekende takken van de paardensport zullen belicht worden door demonstraties en spetterende shows.

VOS (Veluws Ouderen Steunpunt) gestart

Bij wie moet je zijn voor welke zorg? Het is soms een flinke zoektocht. Voor ouderen op de Veluwe is daarom het Veluws Ouderen Servicepunt, kortweg VOS, van start gegaan. Het VOS is hét centrale contactpunt op de Veluwe waar alle informatie rond ouderenzorg op de Veluwe samenkomen.

 

De Blue Basement Bigband op tournee

De muzikanten van de Blue basement Bigband zetten grote ogen op toen drie van hen voorstelden een tournee langs de Costa del Sol te gaan maken. Het was de eerste repetitie na de zomervakantie.

Autisme en ADHD

Van 30 maart t/m 6 april is het de week van autisme.

Mijn naam is Remco van de Kamp en ik ben 46 jaar.

Op mijn 35e is er autisme PDD-NOS vastgesteld en op mijn 46e ADHD.

Voor mij is het leven net even anders dan voor iemand zonder deze aandoeningen.

Thema-avond ‘Samengestelde gezinnen’ in Nijkerk

Gebiedsteam Nijkerk en Stiefgoed Amersfoort organiseren binnenkort een thema-avond over ‘Samengestelde gezinnen’. Steeds vaker melden zich samengestelde gezinnen die in problemen zijn geraakt.

Sigma en CDA Nijkerk-Hoevelaken samen aan de slag voor NLdoet

Zaterdag 16 maart is de fractie van het CDA Nijkerk- Hoevelaken samen met Sigma aan de slag geweest bij de Kopperhof in Hoevelaken. Daar waren Frans Hanse, Kees Coterlet en Wim Roersen al druk in de weer bij de Kopperhof in Hoevelaken.

Filmcafé keuzefilm The Way

Als afsluiting van het filmseizoen in de Kopperhof is er gestemd voor een film. 'The Way' was de overduidelijke winnaar. Deze film over de Santiago de Compostela is dan ook op woensdag 3 april te zien.

Turnster Julia Duijst door naar halve finale

De twaalfjarige Nijkerkse Julia Duijst heeft zich afgelopen weekend in Harlingen geplaatst voor de halve finale van het Nederlands Kampioenschap turnen 2e divisie.

Boekenweek 2019

Het thema van de 84ste Boekenweek, die van zaterdag 23 t/m zondag 31 maart 2019 plaatsvindt, is De moeder de vrouw. Bibliotheek Nijkerk heeft dit thema gekoppeld aan de Internationale Vrouwendag die op 8 maart is gehouden.

Pagina's