Lezersnieuws

Workshop Roboc@r met Fischertechnik tijdens Summerschool

Een heerlijke lange warme zomer en toch met plezier naar school? Dat kan deze zomer bij de bibliotheek  Niet in de schoolbanken maar een school met allerlei leuke (technologische) activiteiten waarbij iedereen actief mee kan doen!

Walk&Talk in Bieb Nijkerk

20 juli Walk&Talk Nijkerk D? maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij Bibliotheek Nijkerk

Veranderingen bij Flevo

Een nieuw zwembad brengt voor de wedstrijdzwemmers van Flevo ook veranderingen met zich mee.Er zal met ingang van het nieuwe seizoen door de jongsten van Flevo worden getraind op de maandag-en donderdagavond.

Ondernemen met impact tijdens Move2Social

Sociaal ondernemers uit de arbeidsmarktregio Amersfoort kunnen zich vanaf nu inschrijven voor mogelijke deelname aan het stimuleringsprogramma Move2Social Amersfoort.

EIndejaarsfeest en afscheidsfeest op de Open Kring 

Donderdag 12 juli hadden we op de Open Kring een eindejaarsfeest en afscheidsfeest van vier collega's.  De leerlingen en leerkrachten van de Open Kring konden genieten van MINK's ijs en genoten we van een echte Roofvogelshow op het plein !

 Trotse gezichten bij uitreiking Entree-diploma

Na maanden hard zwoegen was het dinsdag 10 juli voor 4 entree-kandidaten dan eindelijk zover, het tekenen van hun welverdiende Entree diploma en branchecertificaat!

Brocante fietstocht

Op zaterdag 21 Juli as. kunt u weer een leuke fietstocht maken in de  omgeving van Terschuur, Zwartebroek, Hoevelaken en Nijkerkerveen. Een route van ong. 20 km.

Eindshow Time to Movie van Hellas Hoevelaken

Primeur voor de dansers van Hellas Hoevelaken. Voor het eerst dansten zij de jaarlijkse jazz-dans eindshow Jazz-it-Up in het theater. Het Schaffelaartheater in Barneveld bleek zondagmiddag 8 juli het perfecte podium voor een voorstelling vol verrassing, kleur en emotie.

Eerste deelnemers ontvangen certificaat crisiskaartconsulent

Op vrijdag 8 juni hebben de eerste 9 crisiskaartconsulenten van Stichting Herstelproces hun certificaat ontvangen. Zij gaan vanuit het project Crisiskaart Veluwe & Veluwevallei de inwoners van de regio ondersteunen bij het maken van hun crisiskaart.

Wat is een crisiskaart?

Pagina's