Deel je nieuws

Geslaagd Instaptoernooi JOEY'S Judoschool

Afgelopen weekend vond het eerste instaptoernooi van het nieuwe seizoen plaats in Nijkerk. Met omliggende judoscholen is er door ongeveer 100 beginnende judoka's weer een hoop wedstrijdervaring opgedaan.

HV Voice / Doornhof Schoolhandbaltoernooi

Op woensdag 2 oktober organiseert HV Voice de 42ste editie van het schoolhandbaltoernooi. Voice mag maar liefst 32 teams verwelkomen op de handbalvelden aan de Watergoorweg.

De 42ste HV Voice/Doornhof Schoolhandbaltoernooi staat voor de deur

Op woensdag 2 oktober organiseert HV Voice de 42ste editie van het schoolhandbaltoernooi. De Nijkerkse basisscholen hebben hun teams al aangemeld. Voice mag maar liefst 32 teams verwelkomen op de handbalvelden aan de Watergoorweg.

Geslaagde reünie De Horst 1969-1972

Voor de tweede keer in dit decennium was er voor de leerlingen van de klassen 4 tot en met 6 - leerjaren 1969-1972 - van openbare lagere school De Horst in Hoevelaken de gelegenheid om elkaar te treffen.

Sparta Nijkerk VR1 pakt volle winst bij debuut tweede klasse

Na een goede voorbereiding en een aantal ruime overwinningen met weinig weerstand, stond zaterdag de eerste competitiewedstrijd op het programma voor de vrouwen van Sparta Nijkerk. In Haarlem was DSS VR2 de tegenstander.

Accent Nijkerk realiseert schoolbus vanuit sponsoring

Accent Nijkerk bereidt haar leerlingen zo goed mogelijk voor op de toekomst. Behalve het leren in de school, leren onze leerlingen ook veel “buiten” de school. Denk hierbij aan excursies, bezoeken aan bedrijven en praktijkopdrachten buiten de school.

Flinke groep deelnemers bekroont wekenlange inspanning in eindweek Nijkerk Challenge 2019

Nijkerk, 16 september 2019 / Van woensdag 25 tot en met zaterdag 28 september 2019 vindt voor de zesde keer de eindweek van de Nijkerk Challenge plaats. Naar verwachting zo’n 60 tot 70 wandelaars lopen dan vier dagen lang een afstand van 5, 10 of 15 kilometer.

Kindcentrum Oranje Nassau is gezond

Nijkerk, 20 september 2019

Gezellige dag Zonnebloem Hoevelaken

De gasten en vrijwilligers mochten vorige week weer genieten van een gezellige dag. Na een warm welkom met koffie en wat lekkers werd er Bingo gespeeld. De Hoevelakense ondernemers hadden gezorgd voor prachtige prijzen.

Tweedehands kinderkledingbeurs

Op 4 oktober wordt vanaf 9.30 uur tot 12.00 uur weer de inmiddels bekende tweedehands kinderkledingbeurs gehouden. Deze beurs is in de Opstandingskerk aan de Hoefslag 132 in Nijkerk. Er is een ruime keuze aan goede, draagbare kleding in de maten 86 t/m 176.

Pagina's