Lezersnieuws

Schaapskudde trekt het park bij De Bongerd in

Dinsdag 16 juli was het weer zover: de schaapskudde die sinds een paar jaar de veldjes in Nijkerk "maait" trekt het park bij De Bongerd / Greppelland in.

Alpe d`Huez

Ik wil de alpe d`huez bewandelen tbv kwf.  De datum voor 2019 is op 6 juni. Via deze weg zoek ik mensen om mee te doen en voor het verzorgingsteam. Voor info peterwallet1964@gmail.com en de site.

groet peter wallet

Rustgevende aquaria voor bewoners Amaris Arkemheen

Nijkerk – De bewoners van Arkemheen genieten dankzij een donatie van het RCOAK via de Stichting Vrienden van Arkemheen van twee aquaria. Eén aquarium staat op de afdeling voor ouderen met dementie en de andere bij het zitje bij de ingang.

Veertig jaar thuiszorg in Nijkerk

15 juli 1978 kwam Aartje van den Brink in dienst bij de thuiszorg. Afgelopen maandag, 40 jaar later, werd Aartje door haar klanten en collega’s van Icare een dag lang verrast.

Grote Kerk opent deuren op zaterdagmiddag

Zoals al enkele jaren gebruikelijk is, opent de Grote Kerk van Nijkerk op een aantal zaterdagen in de zomervakantie haar deuren voor publiek. Op 28 juli, 11 augustus en 18 augustus kan iedereen van 13.00 tot 15.30 een bezoek brengen aan Nijkerks oudste gebouw. En dat is zeer de moeite waard.

Zomeractiviteiten bij UVV Nijkerk

In de zomervakantie is de UVV Nijkerk open voor een aantal leuke en gezellige activiteiten. Van dinsdag 17 juli tot en met 24 augustus is iedere dinsdagmiddag van 13.30u – 16.30 uur het UVV-gebouw in &/entree aan de Frieswijkstraat 97 in de zomervakantie open.

Walk and Talk in Bieb Nijkerk

20 juli Walk&Talk Nijkerk Dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij Bibliotheek Nijkerk Iedereen die op zoek is naar werk, is weer van harte welkom bij de Bibliotheek Nijkerk. Op 20 juli komt Gertjan Buitink van het Tipcollege uit Nijkerk vertellen over zijn zoektocht naa

Veranderingen bij Flevo

Een nieuw zwembad brengt voor de wedstrijdzwemmers van Flevo ook veranderingen met zich mee.Er zal met ingang van het nieuwe seizoen door de jongsten van Flevo worden getraind op de maandag-en donderdagavond.

Ondernemen met impact tijdens Move2Social

Sociaal ondernemers uit de arbeidsmarktregio Amersfoort kunnen zich vanaf nu inschrijven voor mogelijke deelname aan het stimuleringsprogramma Move2Social Amersfoort.

Pagina's