Zakelijk nieuws

NIJKERK Supermarkt AH aan de Frieswijkstraat in Nijkerk mag doorgaan met de bouwactiviteiten. De voorzieningenrechter is niet meegegaan in het verzoek van de supermarkten Jumbo en Boni een bouwstop op te leggen.
NIJKERK De rechtbank Gelderland is niet meegegaan in het verzoek van de supermarkten Boni en Jumbo in Nijkerk een bouwstop op te leggen voor de werkzaamheden aan de AH.
Advertorial
NIJKERK De proeverij die Marco en Richard Velzing-Westerink van VW Vlaaienwinkel aan de Oosterstraat afgelopen zaterdag organiseerden, is een succes...
NIJKERK In 2017 leefden er bijna 939 duizend Nederlanders in armoede. Dat is ongeveer 5,7 procent van de bevolking, zo meldde het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) afgelopen dinsdag. In Nijkerk gaat het om 1569 personen, met 3,8 procent van alle inwoners relatief weinig ten opzichte van het landelijk gemiddelde. Het aantal armen nam in de...
HOEVELAKEN Vrijdagavond 11 oktober is het tijd voor de wijnproeverij van Hartje Hoevelaken. Bij DERTIG deelnemende winkels kunnen bezoekers van 18.00 tot 21.00 uur genieten van wijnen en zorgvuldig uitgezochte lekkernijen.
Advertorial
NIJKERK Specsavers Nijkerk viert van 18 tot en met 28 september het 10-jarig jubileum. Deze oog- en hoorzorgwinkel is gevestigd aan het Singel in Nijkerk
NIJKERK In Nederlandse hotels, restaurants en cafés wordt het vaakst Heineken-bier geschonken. In grote delen van het land is Heineken het biertje dat horecazaken het vaakst als hoofdmerk tappen, terwijl veel andere Nederlandse pilsmerken vooral in de buurt van de eigen brouwerij het best verkrijgbare biermerk zijn.
NIJKERK Het Nijkerkse touringcarbedrijf Midland Tours is eerder dit jaar een samenwerking aangegaan met Leef3.nu, de ledenorganisatie van Beweging 3.0.
Advertorial
NIJKERK Voor de tweede keer organiseert Nautilus Healthclub het Fit&Fun project, een programma voor kinderen van 4 tot 14 jaar om af te vallen en...
NIJKERK Personal Fitness Nederland heeft een nieuwe vestiging in Nijkerk. Naast de fitness studio's in onder meer Tilburg, Eindhoven en Apeldoorn opent Personal Fitness Nederland nu een studio aan de Melkrijder 17B in Nijkerk. Maandag 2 september is de officiële opening.
NIJKERK VW VlaaienWinkel Nijkerk houdt zaterdag 14 september een proeverij. Op deze dag kan iedereen onbeperkt vlaaien proeven die door medewerkers geselecteerd zijn. ,,Het zijn onze hardlopers, maar ook juist heel verrassende smaken. Met deze proeverij willen wij Nijkerkers de kans geven om kennis te maken met ons assortiment."
NIJKERKERVEEN Een deel van de bovenverdieping van het wereldrestaurant aan de Amersfoortseweg mag worden gebruikt voor het laten overnachten van medewerkers. Het restaurant is gevestigd in voormalig centrum De Laak.