Sport nieuws

NIJKERK Voor de zesde keer vindt de eindweek van de Nijkerk Challenge plaats, dit jaar van woensdag 25 tot en met zaterdag 28 september. Naar verwachting zo'n zestig tot zeventig wandelaars lopen dan vier dagen lang een afstand van 5, 10 of 15 kilometer. Zij hebben hiervoor een half jaar lang met elkaar getraind met als doel gezonder en fitter...
NIJKERK Sparta Nijkerk blijft verbazen in de derde divisie. De eerste drie competitieduels werden al gewonnen en zaterdag werd dat vervolgd me een 2-0 overwinning op Excelsior'31. De Spartanen zijn zelfs koploper, een positie die lang niet iedereen vooraf had bedacht.
Advertorial
NIJKERK De proeverij die Marco en Richard Velzing-Westerink van VW Vlaaienwinkel aan de Oosterstraat afgelopen zaterdag organiseerden, is een succes...
NIJKERKERVEEN Veensche Boys doet na zaterdag niet meer mee in de districtsbeker. De Boys moesten ruim winnen van Victoria in Loosdrecht, maar slaagden daar niet in. Victoria won met 4-2 en plaatste zich door de winst voor de volgende bekerronde.
HOEVELAKEN In Wageningen moetsen ONA'53 en sc Hoevelaken zaterdag onderling uitmaken wie zich zou plaatsen voor de volgende bekerronde. Aanvankelijk leek de thuisploeg succesvol, maar Hoevelaken was uiteindelijk duidelijk te sterk; 1-4. In dezelfde poule werd Sparta Nijkerk 2 derde na een 2-4 overwinning bij vv Barneveld.
Advertorial
NIJKERK Specsavers Nijkerk viert van 18 tot en met 28 september het 10-jarig jubileum. Deze oog- en hoorzorgwinkel is gevestigd aan het Singel in Nijkerk
NIJKERK NSC is op de derde speeldag zijn ongeslagen status in de Hoofdklasse kwijtgeraakt. Het duel in Assen tegen ACV werd na rust zeer vermakelijk, behalve qua resultaat. NSC ging namelijk met 4-3 onderuit.
NIJKERK Vanuit de nostalgische omgeving van het kasteel namen vertegenwoordigers van landgoed De Salentein en de organisatie van het toernooi om de Harry Hamstra Cup een klein voorschot op de toekomst. Partijen kwamen een driejarig contract overeen waarmee De Salentein hoofdsponsor blijft van het jaarlijks terugkerend evenement.
Advertorial
NIJKERK Voor de tweede keer organiseert Nautilus Healthclub het Fit&Fun project, een programma voor kinderen van 4 tot 14 jaar om af te vallen en...
NIJKERK De Nijkerkse Bridgeclub verzorgt samen met de Stichting Bridge Leren ook dit najaar een bridgecursus voor beginners. Deze start op 30 september en bestaat uit twaalf lessen.
NIJKERK Het voetbalseizoen is pas twee wedstrijden ver, maar toch is Yannick Cornelisz optimistisch over de mogelijkheden voor NSC. ,,We hebben de eerste twee duels gewonnen en zeker niet onterecht. Als wij weinig last krijgen van blessures hebben we gewoon een selectie die bovenin de Hoofdklasse moet kunnen eindigen."
NIJKERK Voor het 65ste jaar organiseert korfbalvereniging Sparta het Gert Krijkamp schoolkorfbaltoernooi. Door de inzet van Saskia Krijkamp en haar schoonzus Annemarie Krijkamp verloopt de organisatie heel soepel. Het was hun vader en schoonvader Gert die het schoolkorfbal mede hielp groot te maken.