Overig

NIJKERK Voor het zesde achtereenvolgende jaar organiseert de Unica Foundation een sponsorloop om geld op te halen voor technische ontwikkelingsprojecten in Nepal. De jaarlijkse 'Welloop', vernoemd naar de gelijknamige straat in Hoevelaken, wordt op donderdag 12 september gehouden. De deelnemers lopen in een uur zoveel mogelijk rondjes van...
NIJKERK Op StadNijkerk.nl is sinds vandaag een nieuwe e-paper te vinden. Een e-paper is de digitale versie van de gedrukte krant. Daarmee kunnen liefhebbers van lokaal nieuws hun krant op de pc, laptop, tablet of mobiele telefoon lezen, zonder een gedrukt exemplaar van de krant voorhanden te hebben. Een werkende internetverbinding, waar ook...
Advertorial
NIJKERK Om vacatures beter onder de aandacht te brengen is er sinds kort het Vacatureloket voor Nijkerk. Bedrijven kunnen hier aankloppen voor advies,...
NIJKERK Een inwoner van Nijkerk ontvangt een dwangsom namens de gemeente Putten. Volgens de gemeente bewoonde de Nijkerker permanent een recreatiewoning in Putten. De man heeft bezwaar ingediend, maar dit is ongegrond verklaard.
NIJKERK Stad Nijkerk plaatst elke week in de krant een agenda met een selectie van de activiteiten voor de komende week. De agenda wordt samengesteld op basis van het aanbod aan agendaberichten dat via Deel je Nieuws bij de redactie is aangeleverd. De komende week is er onder meer het volgende te doen.
Advertorial
Rob en Cindy Veltink vieren feest
APELDOORN Julianatoren is te gek! Het leukste pretpark voor kinderen tot 10 jaar ligt in Apeldoorn! Kom je spelen in één van de 60 te gekke attracties? Spring op je paard en rijd als een cowboy over de Paardenbaan, ga op safari door de Safaribaan of ga naar de shows van Jul & Julia.
NIJKERK Het gemiddelde gasverbruik per woning in de gemeente Nijkerk is vorig jaar gedaald. In 2018 gebruikte een huishouden 1430 kubieke meter. Dit is iets lager dan in 2017, toen ging het om 1460 kubieke meter.
Advertorial
Maureen van Goethem
Je hebt een korte nacht gehad of gewoon slecht geslapen. Wat de reden ook is, het kan soms ontzettend lastig zijn om energiek wakker te worden. En wanneer je eenmaal wakker wordt met zo'n negatief gevoel is het vaak lastig om de dag goed en opgewekt te beginnen. We hebben dus ook een aantal handige tips om energiek wakker te worden voor je verzameld!