Evenementen

NIJKERK Het Smaak Festival Nijkerk heeft weer een nieuwe artiest bekendgemaakt. Monique Smit treedt vrijdagavond 15 mei op tijdens het festival.
NIJKERK Het Plein in Nijkerk staat zaterdag 19 oktober weer vol kramen als daar voor de elfde keer de jaarlijkse Nijkerkse Najaarsbraderie gehouden wordt.
Advertorial
HOEVELAKEN Hoflake Optiek uit Hoevelaken heeft als een van de eerste optiekwinkels in Nederland de high tech meetmethode Visioffice X in huis gehaald.
NIJKERK Het was zaterdag 5 oktober een drukte van belang bij Manege Luxool in Nijkerk. Hier vond het evenement "EquiDay" plaats. Volgens de organisatie het meest paardvriendelijke evenement van Nederland. Er was een dressuurwedstrijd, maar de ruiters reden hier zonder hoofdstel. Voor de allereerste keer was er een competitie in Nederland, in...
NIJKERK Het nieuwe bestuur voor Nijkerk on Ice is gevormd, meldt de organisatie op Facebook. Dit betekent dat een nieuwe editie mogelijk toch door kan gaan. Afgelopen zomer werd een dringend beroep gedaan op nieuwe bestuursleden, omdat een volgende editie op losse schroeven stond.
Advertorial
NIJKERK Als specialist op het gebied van installatietechniek viert Meddens & Van Ree Installatietechniek BV 25 oktober haar 20-jarig jubileum.
NIJKERK Zeil- en Motorbootvereniging De Zuidwal in Nijkerk heeft zaterdagavond de winnaars bekendgemaakt van de onderlinge wedstrijden. Tot algeheel clubkampioen werd Gert Kedde uitgeroepen, direct gevolgd door Nick de Boer.
NIJKERK Op het Plein in Nijkerk werd zaterdag de jaarlijkse Bazaar van de Fonteinkerk gehouden.
Advertorial
NIJKERK Voor de tweede keer organiseert Nautilus Healthclub het Fit&Fun project, een programma voor kinderen van 4 tot 14 jaar om af te vallen en...
NIJKERK De kerk proeven, kan dat? Dat is misschien de eerste gedachte bij het woord Kerkproeverij. Want bij een proeverij denken de meesten aan eten en drinken, maar aan de kerk?
NIJKERK Het kan vriezen óf dooien bij de negende editie van Nijkerk on Ice. Wegens gebrek aan bestuursleden is het nog niet zeker of de ijsbaan op het Plein dit jaar wel doorgang kan vinden.
HOEVELAKEN Kunstenaars in Hoevelaken, veelal vergezeld van gastexposanten, ontvangen bezoekers persoonlijk met een expositie of optreden in hun huis, atelier of tuin. Tijdens deze Kunstroute zaterdag en zondag exposeert beeldend kunstenaar Leonie Kelder-Hermans collages van aparte stoffen, aangevuld met gemengde technieken.