Evenementen

NIJKERK Het Vakantiespektakel gaat op safari. In de laatste week van augustus staat er weer een tent op het grasveld bij winkelcentrum Paasbos. In en rond de tent worden de hele week kinderactiviteiten gehouden. Jaren geleden had het Vakantiespektakel al een junglethema en nu worden de wilde dieren weer uit de kast getrokken.
NIJKERK Het was donderdag weer gezellige in het winkelcentrum Paasbos bij het Kitsche Kluisje. Diverse kinderen kregen een workshop en leerden een spaarpot maken in de vorm van een My Little Pony of Cars.
Advertorial
NIJKERK Om vacatures beter onder de aandacht te brengen is er sinds kort het Vacatureloket voor Nijkerk. Bedrijven kunnen hier aankloppen voor advies,...
NIJKERK Regen of niet, de leden van de IVN, afdeling Nijkerk/Putten, lieten zich zaterdag niet uit het veld slaan. Verkleumd door de kou en de slagregen kwamen ze in een groep van tien personen aan in Hoevelaken.
NIJKERK Jody Bernal is de vierde artiest op het Smaak Festival 2020 in Nijkerk. Dat maakte de organisatie maandag bekend.
Advertorial
Rob en Cindy Veltink vieren feest
HOEVELAKEN Nadat het inmiddels bijna traditionele palingroken vorig jaar niet doorging, vindt aanstaande zaterdag 24 augustus de zevende editie plaats van de Palingrookwedstrijd Hoevelaken bij Grand Café De Haen.  Er hebben zich al acht deelnemers uit Hoevelaken, Bunschoten/Spakenburg, Amersfoort, Putten en Nijkerk aangemeld.
NIJKERK Wijngaard Aan de Breede Beek aan de Slichtenhorsterweg in Nijkerk was zondag 11 augustus geopend voor een rondleiding van de wijnboer en een wijnproeverij. Het was sommige oplettende bezoekers al opgevallen dat de wijngaard beschikt over een nieuw onderkomen. Het is groter, luxueuzer en bevat nu een grote huiskamer en een complete...
Advertorial
Maureen van Goethem
NIJKERK Na Tino Martin en OG3NE zal ook John de Bever optreden tijdens de tweede editie van het Smaak Festival Nijkerk, volgend jaar. Dat liet de organisatie maandag weten.
NIJKERK Groot stoomfeest was het in de Arkemheense polder. De soms snoeiharde wind deerde de vele bezoekers niet om  zaterdag naar de 33ste Mini Stoomdag van de Vereniging Vrienden Stoomgemaal Hertog Reijnout te komen. Ze genoten van het in werking zijnde stoomgemaal.
NIJKERK De dansgroep Unbreakable heeft Nederland nog meer op de kaart gezet tijdens het Wereldkampioenschap Hip Hop in Amerika. De Amersfoortse dansgroep, die traint bij A-dance, werd in de voorronde vijfde van de 55 groepen en plaatste zich daardoor voor de halve finale. In de groep neemt de Holkerveense Hessel van Hoek deel.