Dossiers

Herinrichting van binnenstad

Mede dankzij bewoners en ondernemers die in de werkgroep 'platform Binnenstad' mee dachten met de gemeente, is in 2018 gestart met het aantrekkelijker maken van het Nijkerkse centrum. In dit dossier zijn onze artikelen over dit onderwerp gebundeld.

Glazen Huys Nijkerk

Dagenlang live non-stop radio maken voor het goede doel. Dat is sinds 2013 het uitgangspunt van het Glazen Huys Nijkerk. De hele week worden er grote en kleine acties gehouden om geld in te zamelen voor de, veelal, lokale goede doelen.

Verkiezingen voor gemeenteraad 2018

Er komen spannende maanden aan voor de politieke partijen in onze gemeente. Woensdag 21 maart 2018 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen en dat betekent dat er lijsttrekkers gekozen worden, kieslijsten opgesteld worden en uiteraard campagne gevoerd wordt.

Problemen met leerlingenvervoer

Het leerlingenvervoer in de regio wordt sinds dit schooljaar verzorgd door Valleihopper. De regio Food Valley is verantwoordelijk voor het leerlingenvervoer namens deze gemeenten. Dat was nadat de provincie Gelderland afscheid nam van de Regiotaxi en dit werk overdroeg aan de regio Food Valley.