ZVV Sparta Nijkerk neemt afscheid van voorzitter Arjen Gerritsma

10-10-2017, 21:30 | Lezersnieuws | ZVV Sparta Nijkerk

NIJKERK - Zaalvoetbalvereniging Sparta Nijkerk heeft onlangs helasa afscheid moeten nemen van voorzitter Arjen Gerritsma. De club en Arjen waren liever niet uit elkaar gegaan, maar met name vanwege de werksituatie van Arjen was Arjen genoodzaakt om een keus te maken. Arjen is ondernemer en eigenaar van Graphic Sound. En zijn onderneming vroeg steeds meer tijd van hem. Hierdoor kwam Arjen erachter dat hij niet meer zóveel tijd kon besteden aan ZVV Sparta Nijkerk als dat hij eigenlijk had gewild.

Zo'n drie jaar geleden is Arjen in de rol van voorzitter gedoken. Op dat moment was de rol van voorzitter vacant en had ZVV Sparta juist sturing nodig. En die sturing kwam er en is er de afgelopen jaren geweest. Arjen heeft de bestuursfunctie uitstekend opgepakt. Uiteraard is daar ook hulp van andere bestuursleden geweest. Met name van penningmeester Rosalie du Bois. Maar daarom vind ZVV Sparta het ook zo jammer dat het Arjen als voorzitter moet laten gaan.

ZVV Sparta Nijkerk wil Arjen Gerritsma hierbij heel erg bedanken voor zijn inzet en tijd gedurende de afgelopen jaren. Arjen zal op verschillende manieren nog verbonden blijven aan ZVV Sparta. Met name op het gebied van fotografie. Hij is dan ook al snel gevonden met zijn lens in de zaal.

De functie van voorzitter wordt voorlopig ingevuld door Spartaan Bert de Goeij. Daar is de club blij mee. Tegelijkertijd staat ZVV Sparta Nijkerk ook open voor een nieuwe voorzitter. Bij voorkeur iemand met ervaring op bestuurlijk vlak en iemand met duidelijke en nieuwe inzichten. Iemand die het beste met de zaalvoetbalvereniging voor heeft en die op één of andere manier affiniteit heeft met zaalvoetbal of de vereniging Sparta Nijkerk. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via voorzitter@zvvspartanijkerk.nl of algemenezaken@zvvspartanijkerk.nl.

Arjen bedankt!