• Zomer Challenge NTC

    Nijkerkse Tennis- en Padelvereniging

Zomer Challenge bij Nijkerkse Tennis- en Padelvereniging

11-06-2018, 19:41 | Lezersnieuws | peter

De Nijkerkse Tennis- en Padelvereniging (NTC) biedt deze zomer een zeer aantrekkelijk lidmaatschap aan voor 3 maanden tennis of padel. Tijdens de Zomer Challenge speel je gedurende de maanden juni tot en met september voor maar € 47,50 deze sporten.

Zomer Challenge

Op deze manier biedt NTC de mogelijkheid aan de sporters om tijdens de zomerstop van hun eigen sport (bijvoorbeeld  voetballers) tegen een aantrekkelijk tarief te blijven sporten. Van 15 juni tot 15 september kan dagelijks gebruik worden gemaakt van alle buitenbanen. Dit is het tweede seizoen dat de Zomer Challenge wordt gehouden. Vorig jaar hebben wij diverse verzoeken ontvangen voor een tijdelijk lidmaatschap in de maanden waarin competities van andere sporten zijn afgelopen, aldus een woordvoerder van NTC. Wij zijn hierop ingesprongen door het lanceren van de Zomer Challenge.  Dit heeft enthousiaste reacties opgeleverd bij veel Nijkerkse sporters.

Wat houdt de actie in

Het lidmaatschap is geldig van 15 juni tot 15 september 2018 en geldt voor alle buitenbanen van tennis en padel. De kosten voor het lidmaatschap bedraagt € 47,50 per persoon en stopt automatisch op 16 september 2018.

Aanmelden voor de Zomer Challenge

Ben je geïnteresseerd in deze zomerse actie meld je dan aan via www.nijkerksetennisclub.nl/zomerchallenge Tevens vind je hier de voorwaarden