• Willemieke op studiereis in Cambodja

    Willemieke Bouwer

Winactie i.v.m. 5 jarig jubileum Willemieke Bouwer Travel Counsellor

18-01-2019, 09:40 | Lezersnieuws | Willemieke

In het jaar 2019 is het alweer 5 jaar geleden dat Willemieke Bouwer voor zichzelf begon als persoonlijk reisadviseur. En als kers op de slagroom zit zij dit jaar ook nog eens 20 jaar in het ‘reisbureauvak’!

Het moment om een winactie uit te zetten voor nieuwe en vaste klanten. Na 5 jaar is gebleken dat er toch veel waarde gehecht wordt aan persoonlijk reisadvies op maat. Veel klanten boeken diverse vakanties bij Willemieke. Van zomervakantie tot wintersport en van Citytrip tot aan verre rondreis of cruise. Alles is mogelijk. Het fijne is ook dat er 1 aanspreekpunt is, altijd persoonlijk contact en omdat Willemieke aangesloten is als zelfstandige bij Travel Counsellors, is de reis altijd financieël gewaarborgd.

De actie is heel eenvoudig; maak tussen 1 januari en 30 april 2019 een boeking met een minimale waarde van € 1000,- bij Willemieke en deze boeking loot automatisch mee voor een 3 daagse vliegreis voor 2 personen naar een verrassings bestemming.

Daarbij loot iedereen die een aanbeveling doet, waar zo’n zelfde boeking uit komt ook mee. Dus extra kans! (wel even uw naam laten vermelden bij deze aanbeveling)

Na 30 april wordt de winnaar van de 3-daagse vliegtrip bekend gemaakt.

Wilt u ook meedoen aan deze leuke winactie? Neem dan snel contact op met Willemieke voor het boeken van uw vakantie. Of doe een aanbeveling om bij Willemieke te boeken. Zo heeft u een goede reis op maat en wellicht maakt u kans op een extra vliegtrip!

Tel. 06-21715245 of email: willemieke.bouwer@travelcounsellors.nl