Watergoor ontvangt koploper Dynamo

23-10-2018, 21:01 | Lezersnieuws | Watergoor

De zaalvoetballers van Watergoor beleven een feilloze competitiestart met de maximale 15 punten uit vijf wedstrijden.  Zij lijken daarmee klaar voor de topper tegen koploper Dynamo, dat een punt meer heeft maar ook een wedstrijd meer speelde. Aanstaande vrijdag (26 oktober) zal blijken wat de perfecte start van Watergoor waard is, want dan komt de ploeg uit Lelystad op bezoek.

 

Paul Nolens zal deze kraker aan zich voorbij moeten laten gaan. Hij brak vorige week zijn neus in het met 5-1 gewonnen duel met Putten. Door een onschuldige botsing zit de Nijkerker voorlopig in de lappenmand. Hij ziet het duel met Dynamo als de eerste echte test: “Het is balen dat ik niet mee kan doen, want dit zijn de potjes waar het echt om gaat. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat we er klaar voor zijn en dat de punten in Nijkerk blijven. Alle neuzen staan nu in dezelfde richting dus dat zit goed. Het is nog vroeg in het seizoen en nog lastig in te schatten hoe sterk de teams zijn, maar de uitslagen laten wel zien dat zowel wij (Watergoor, red.) als Dynamo top vijf gaan spelen.”

 

Het belooft een spannende strijd te gaan worden vrijdag in sporthal Watergoor, met als inzet de koppositie. De wedstrijd Watergoor - Dynamo begint om 20.00 uur.