Walk&Talk voor werkzoekenden in Bibliotheek Nijkerk

06-10-2016, 09:50 | Lezersnieuws | Bibliotheek Gemeente Nijkerk

Op vrijdag 14 oktober is er weer een Walk & Talk bijeenkomst in de Bibliotheek Nijkerk. Walk & Talk is voor werkzoekenden, zij krijgen de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan. Op vrijdag 14 oktober vindt de Walk & Talk van 09.30-11.30 plaats in de bibliotheek aan de Frieswijkstraat 99 te Nijkerk. Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis.

Tijdens de bijeenkomst op 14 oktober zal Fleur Schipper van uitzendbureau Accent Covebo een presentatie geven over de wereld van het uitzendbureau. Hierin zal naar voren komen wat een uitzendbureau doet voor werkzoekenden en hoe een uitzendbureau voor de werkgever werft. Daarnaast zullen de bezoekers ook wat tips krijgen over het solliciteren. Na de presentatie is er gelegenheid om informeel vragen te stellen aan Fleur Schipper.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op de website van de bibliotheek: www.bibliotheeknijkerk.nl maar dit is niet verplicht.