• Volkert Muijs sr, Volkert Muijs jr en Tristan Muijs met moderne rijdende viskraam

    Volkert Muijs

Visspecialist Volkert Muijs nieuw op de markt in Nijkerk

06-01-2019, 22:26 | Lezersnieuws | Karoline

4e Generatie

Volkert Muijs Sr. (44 jr) uit Spakenburg staat al sinds zijn 16e jaar op de markt met vis.

Hij heeft een deel van de zaak van zijn vader Volkert Muijs overgenomen en een deel van zijn schoonvader Willem de Graaf. Al vanaf de jaren 50 staan wij op de markt en de onderneming wordt nu dan ook al vertegenwoordigd door de vierde generatie.  Met ingang van dit jaar komt ook zijn zoon Volkert Muijs junior in de zaak. Onze slogan luidt dan ook:
                                  ‘ generaties lang verstand van vis’.

Volkert sr is naast visboer ook voorganger en inspireert veel ondernemers in Europa tot in Texas over het Koninkrijk van God op de werkvloer. Volkert sr helpt nu de viszaak voor zijn zoon op te bouwen en ziet deze nieuwe markt dan ook als een geschenk uit de Hemel.
 

Wat ons uniek maakt?

Wij verkopen onze producten op een zeer professionele manier. Dit doen wij vanuit een moderne rijdende viswinkel. Daarnaast zijn onze producten dagvers en klaar gemaakt met echte passie voor vis. Onze specialiteiten zijn het ruime assortiment aan verse vis, de heerlijke ouderwetse door Opa gerookte vis (makreel, zalm) en natuurlijk de super lekkere vers gebakken kibbeling.

Zo gezond als een vis:

Steeds meer mensen kiezen voor vis. Het gezegde “Zo gezond als een vis” bestaat niet voor niets, want vis bevat veel vitamines, mineralen, eiwit, ijzer en gezonde vetten. Wij adviseren om minimaal 1x per week vis te eten voor de benodigde vitamines, mineralen en vetten. “Meer eten mag en kan natuurlijk altijd, want vis is naast gezond natuurlijk heel erg lekker”.  We hebben voor de klanten gezonde recepten die je snel en heel gemakkelijk met vis kan maken” aldus Volkert Muijs.

Openingsactie: Voor elke klant is er vrijdag een leuke Fisch Foody bag met o.a. makkelijke en gezonde recepten en een waardebon met leuke acties (zolang de voorraad strekt). Zie verder ook advertentie met waardebon in deze krant)