• Win-win voor Van Duinkerken Sport en Kamperen en TV Sparta

    Gerard Tijmense
  • Gebroederlijk naast elkaar....

    Sibert van Leeuwen

Van Duinkerken Sport & Kamperen nieuwe sponsor voor Tennisvereniging Sparta in Nijkerk

09-09-2016, 19:10 | Lezersnieuws | Sibert van Leeuwen

Van Duinkerken Sport & Kamperen heeft zich met de verhuizing van Hoevelaken naar Nijkerk ten doel gesteld om meer samen te gaan werken met Nijkerkse sportverenigingen.

Tennisvereniging Sparta aan de Watergoorweg in Nijkerk heeft in Van Duinkerken Sport & Kamperen de juiste partner gevonden om de tennis sport in Nijkerk wat meer "body" te geven.

Achtergrond:

Van Duinkerken Sport & Kamperen is de enige winkel in Nijkerk waar het volledige pakket aan tennis gerelateerde artikelen te koop is.

Tennisvereniging Sparta was op zoek naar een nieuwe sponsor en naamgever voor de Nijkerkse Kampioenschappen. Dit toernooi is niet meer weg te denken uit de agenda van tennissend Nijkerk en wordt van 1 tot en met 9 oktober bij Tennisverening Sparta gespeeld.

Het toernooi draagt de komende 4 jaar de naam "Van Duinkerken Nijkerkse Kampioenschappen".

De samenwerking en sponsoring gaat verder dan alleen het sponsoren van het toernooi. Van Duinkerken Sport & Kamperen zal adverteren in het clubblad, op de website en op het park met onder meer een groot winddoek. Daarnaast zal het bedrijf nadrukkelijk aanwezig zijn tijdens de Van Duinkerken Nijkerkse Kampioenschappen waar deelnemers en bezoekers hun racket ter plekke kunnen laten bespannen of van een nieuw gripje laten voorzien.

Verder zal de specialist in sport- en kampeerbenodigdheden ook tennis gerelateerde artikelen verkopen.

Leden van Tennisvereniging Sparta krijgen bij Van Duinkerken korting op vertoon van hun ledenpas. De tennishoek in de winkel aan de Arkerpoort wordt nog verder uitgebreid zodat er binnenkort een ruime keus is in rackets, schoenen, ballen en tenniskleding voor jong en oud.

Nieuwe leden van Tennisvereniging Sparta die meedoen aan de ledenwerfactie kunnen bij Van Duinkerken Sport & Kamperen een tennisracket ophalen ter waarde van € 100,00 (senioren) of € 40,00 (junioren) op vertoon van de racketbon die zij van de vereniging ontvangen.

"De samenwerking met Van Duinkerken werkt enorm inspirerend en dat is precies wat tennissend Nijkerk nodig heeft", zegt Sibert van Leeuwen, voorzitter van de tennisvereniging.

"Wij kijken uit naar de samenwerking met Tennisvereniging Sparta. Een win-win situatie want we gaan er vanuit dat de tennissers onze winkel aan de Arkerpoort snel weten te vinden", zegt Arien Appeldoorn, directeur van Van Duinkerken Sport & Kamperen.