• Kinderen hebben plezier tijdens de Sportkanjer Xtra uren

Sportkanjerclub Xtra,voor kinderen die beter willen gooien en rennen

07-12-2015, 12:00 | Lezersnieuws | Nijkerk Sportief en Gezond/Marjo de Groot

Sinds kort kunnen kinderen die beter willen leren vangen, gooien en rennen terecht bij Sportkanjerclub Xtra van Nijkerk Sportief en Gezond. Kinderen kunnen zich in een veilige omgeving ontwikkelen op sport- en beweeggebied. "Het is mooi om te zien hoe snel kinderen vooruitgaan met een beetje extra aandacht", aldus een van de buurtsportcoaches. "Ieder kind krijgt bij de Sportkanjerclub Xtra de mogelijkheid met plezier te sporten. De bedoeling is dat een kind meer plezier in sporten krijgt en later eventueel lid kan worden van een sportvereniging."

Waar en wanneer

Kom gerust eens vrijblijvend langs met uw kind in Nijkerk of Nijkerkerveen. De lessen worden gegeven door de buurtsportcoaches van Nijkerk Sportief & Gezond en zijn geschikt voor kinderen van 4 t/m 9 jaar. Op woensdag van 13:00 tot 14:00 in de Baggelaar te Nijkerkerveen. Op donderdag van 15:30 tot 16:30 uur in de Gymzaal Oranje Nassauschool aan het Eijkmanplantsoen in Nijkerk. Aan de lessen zijn geen kosten verbonden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met buurtsportcoach Nick Scholten via nick@nijkerksportiefengezond.nl of bel Nick op 06-28628908.