• Het plein in kerstsfeer

  • Ook de kerstman was er......

  • Kerstmuziek van de blazers..........

Sfeervolle winterfair Concordia

14-12-2015, 00:01 | Lezersnieuws | H.Kas

De eerste winterfair van muziekvereniging Concordia mag geslaagd genoemd worden.

Afgelopen vrijdag organiseerde de AC (Activiteitencommissie) van Concordia Nijkerkerveen haar eerste winterfair. De week ervoor was de commissie met een aantal leden enkele avonden druk in de weer geweest om het plein van Dorpshuis om te toveren tot een gezellig marktplein in kerstsfeer. Een kerstboom, vuurkorven, glühwein en de aanwezigheid van de Kerstman maakten het plaatje helemaal compleet.

Het was even spannend vanwege het slechte weer, maar gaandeweg de avond werd het gezellig druk. Bezoekers konden terecht bij 24 kramen met een gevarieerd aanbod, en voor wie een gokje wilde wagen had de AC een Rad van Fortuin ingezet.

Als bijzondere gast was ook de Kerstman aanwezig. Voor de oude baas was een speciale hoek ingericht, en wie wilde kon met hem op de foto.

Enkele blazers van Concordia zorgden voor een gezellig kerstmuziekje en wie zich even wilde opwarmen kon in het gebouw en bij de kraam van Concordia terecht voor warme drank, koek of een broodje braadworst met zuurkool.

De activiteitencommissie was zeer tevreden over het verloop van de avond en het aantal bezoekers en hoopt met deze actie de kas van de vereniging weer wat aan te kunnen vullen. Een deel van de opbrengst zal geschonken worden aan het Glazen Huys in Nijkerk, zodat daarmee ook vier lokale goede doelen worden gesteund.

Op woensdagavond 16 december geeft Concordia ook nog een eindejaarsconcert. Dat zal plaatsvinden in gebouw Concordia aan de Van Rootselaarstraat in Nijkerkerveen.

De zaal is open om 19.00 en het concertje begint om 19.30

Iedereen is welkom en de toegang is gratis.