• Verenigingen en stichtingen met Rabobank Clubkascampagne cheques

    Studio Nijkerk

Rabobank Randmeren reikt cheques Clubkas Campagne uit

08-11-2018, 10:39 | Lezersnieuws | Iris

Ruim 150 clubs deden mee met de Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Randmeren verdeelt € 70.000,-, waarvan € 16.488, 85 in Nijkerk onder 36 verenigingen en stichtingen uit Nijkerk. De cheques werden uitgereikt op het Rabobank kantoor.

Campagne voeren

Verenigingen en stichtingen voerden campagne op Facebook, Twitter en via e-mail om zoveel mogelijk stemmen te werven voor hun eigen club! Leden van Rabobank Randmeren konden in oktober stemmen op hun favoriete clubs. En dat gebeurde massaal. Bijna 8000 stemmen ontving de bank van haar leden. Eén stem bleek € 9,32 waard.

Uitreiking cheques op lokale kantoren

Directievoorzitter Paul Verhoef vertelt: ‘Ik ben trots op de lokale verenigingen en stichtingen, die veelal met vrijwilligers en weinig financiën hun doelen nastreven. Daarom ondersteunen wij hen via de Clubkas Campagne. Niet alleen met geld, maar ook met het delen van kennis. Op de startavond vertelde oud topvolleyballer Peter Blangé zijn verhaal als ambassadeur van Spieren voor Spieren. De vraag die gesteld werd is: ‘hoe ben jij een goede ambassadeur voor jouw club?’ Daarnaast is het prachtig om te zien hoe creatief clubs zijn!’

Kennis inspiratie beleving

Rabobank gelooft dat je samen bouwt aan een mooiere samenleving. Verenigingen en stichtingen spelen daarin een belangrijke rol. Met de Clubkas Campagne ondersteunt Rabobank Randmeren clubs en geeft hen een zo een steuntje in de rug om hun dromen te verwezenlijken. Een unieke kans voor verenigingen en stichtingen om geld te verdienen voor hun club!