• Nu ook zelfscan bij Albert Heijn Hoevelaken.

    Albert Heijn/Yasmin Hargreaves

Nieuwste winkelconcept van Albert Heijn ook in Hoevelaken

14-03-2019, 14:37 | Lezersnieuws | Persinfo

Albert Heijn aan de Kantemarsweg in Hoevelaken is weer open. Na een ingrijpende verbouwing konden supermarktmanager Peter Roeland en zijn team vandaag trots de deuren openen. In de Albert Heijn vinden klanten een veel ruimer assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klare maaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Ook gaat het afrekenen sneller met zelfscankassa’s.

De Albert Heijn heeft een metamorfose ondergaan. Bij binnenkomst worden klanten verrast met een wereld van verse groenten en fruit, zo van (lokale) telers in Nederland en daarbuiten. Opvallende vernieuwing is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor alles langer vers blijft. Ook kun je makkelijker kiezen voor vers, gezond en lekker eten met bijvoorbeeld verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden. 

Alles voor de borrel

Iets verderop vinden klanten vers brood zo uit de oven en lekkere taarten en taartjes, koek en chocolade. Voor ontbijt, lunch en borrel is er keuze uit een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Medewerkers  staan klaar om te adviseren over de nieuwste smaken en verrassende borrelplanken.

Zelfscan

Alles binnen in de Albert Heijn is met respect voor het milieu verbouwd. De winkel heeft LED-verlichting en een installatie waarmee warmte terug wordt gewonnen. Gas wordt niet meer gebruikt en dat levert een forse energiebesparing op. “We hebben nog meer interessante nieuwe technische snufjes”, vertelt Peter Roeland. “Grote beeldschermen door de hele winkel bieden inspiratie met informatie over seizoensproducten en verrassende recepten. Ook gaat het afrekenen sneller met zelfscankassa’s. Daarvoor kunnen klanten een handscanner gebruiken of boodschappen scannen met de AH-app op hun mobiele telefoon.”

Altijd iets te ontdekken

De metamorfose van de Albert Heijn in Hoevelaken maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden in 2019 circa 120 winkels omgebouwd naar het nieuwe winkelconcept. Peter Roeland: “Met onze hypermoderne winkel lopen we binnen Albert Heijn voorop. Er is veel meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Klanten missen bovendien nooit meer een aanbieding met onze vernieuwde Bonusstraat en meer dan 1.000 Prijsfavorieten.”

Albert Heijn aan de Kantemarsweg 10 in Hoevelaken is maandag tot en met zaterdag open van 8:00 tot 21:00 uur, zondag van 10:00 tot 19:00 uur.