• Muziekschool trekt volle zalen

    Arjen Gerritsma

Muziekschool trekt volle zalen

09-01-2018, 14:41 | Lezersnieuws | Muziekschool Nijkerk

Drie keer per jaar - rondom kerst, lente en zomer - organiseert Muziekschool Nijkerk zogenaamde 'jamsessies'. Dit zijn avondvullende programma's (van 19.00 - 21.00 uur) waarin de leerlingen van de muziekschool hun talent laten horen. Het programma is uitermate gevarieerd met o.a. Muziekschool Bands met covers van top-40 nummers, de Muziek 4 Kids band, intieme ballads door zangleerlingen, gitaartrio's, drumsolo's, leerlingen die eigen nummers ten gehore brengen, muzikale bijdrages van de docenten en allemaal laten ze zich van hun beste kant horen. De leeftijd van de artiesten varieert tussen de 7 en 65 jaar. Op deze avonden wordt duidelijk dat Nijkerk veel aanstormend talent kent.

Naast familie en vrienden van leerlingen die natuurlijk nieuwsgierig zijn naar de performances, weten inmiddels ook andere Nijkerkers de weg te vinden naar deze gezellige 'gratis avondjes uit'. Entree is namelijk gratis en de jamsessies zijn open voor iedereen. De sfeer is gemoedelijk en ongedwongen. Men kan in en uitlopen, een drankje halen en ook de bitterballen ontbreken niet. Geen wonder dat deze avonden zulke publiekstrekkers zijn.

De eerstvolgende LenteJamsessie staat gepland op vrijdag 6 april om 19.00 uur in de podiumzaal van Muziekschool Nijkerk aan de Wallerstraat 125 in Nijkerk. Mis het niet! Info: https://muziekschoolnijkerk.nl