• Logo Medway Running Team

    Medway B.V.
  • Logo Roparun

    Stichting Roparun

MedWay rent voor het leven

14-11-2017, 21:40 | Lezersnieuws | Floor de Jong

MedWay BV te Nijkerk, een detacheringsbureau voor zorgprofessionals, neemt in het Pinksterweekend van 2018 (19 t/m 21 mei) deel aan de Roparun. Het 'MedWay Running Team' zal met een totaal afstand van 527 kilometer van Parijs naar Rotterdam hardlopen. Het doel: geld ophalen voor de zorg aan mensen met kanker.

Het MedWay Running Team, team 161, loopt binnen 48 uur vanuit Parijs naar Rotterdam met een totaal afstand van 527 kilometer. De hardlopers leggen hierbij per persoon een afstand van ongeveer 65km af en worden in deze prestatie ondersteund door een team van o.a. fietsers, masseurs, chauffeurs en cateraars.

Dirk-Jan, directeur van Medway BV: "Wij willen uitdragen dat zorg ook anders kan. Dit is het motto van ons bedrijf en door deelname aan de Roparun maken we dit tastbaar. Al onze medewerkers, of zij nu direct in de zorg werken of indirect bijvoorbeeld op kantoor, dragen de zorg een warm hart toe en dit blijkt nu wel uit de vrijwillige inzet van onze medewerkers aan het Medway Runningteam. Door het leveren van een sportieve prestatie, en hiervoor steun te vragen, kunnen we bijdragen aan het verbeteren van de zorg voor mensen met kanker."

Met het opgehaalde geld worden vanuit Stichting Roparun instellingen, goede doelen of projecten gesteund die de missie van de Roparun uitvoeren, namelijk: "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven." Vorig jaar heeft ook een initiatief in onze gemeente, het Regionaal Oncologie Netwerk Nijkerk, financiële steun gekregen vanuit Stichting Roparun. Meer informatie over de gesteunde goede doelen is te vinden op www.roparun.nl.

Wilt u ons steunen? Dat kan door een financiële donatie te doen aan het team op bankrekening nr: NL18 INGB 0008 0040 39. Maar ook materiële steun kunnen wij gebruiken. Hierbij valt te denken aan het sponsoren van water, groente, fruit, broodjes en andere maaltijden. Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar bijvoorbeeld harmonicapartytenten en speciale lichtgevende hesjes.

Help ons met rennen voor het leven! Neem dan contact op via medwayrunningteam@gmail.com en volg ons via www.medway-Runningteam.nl.