Ladies Day bij Sparta Nijkerk

11-12-2015, 15:00 | Lezersnieuws | Hans Stam

Aanstaande zaterdag 12-12 zal er op het hoofdveld veel meidenvoetbal te zien zijn.

Om 08:30 uur speelt de ME1 haar laatste competitiewedstrijd tegen SDV Barneveld ME1.

Om 09:30 uur speelt de MD1 tegen SKV MD1. Bij een overwinning pakken onze MD1 meiden het kampioenschap in de eerste klasse, wat een bijzonder knappe prestatie zou zijn! Mocht het lukken, dan wordt een groot feest gegarandeerd!

Om 12:15 uur speelt Sparta Nijkerk Vrouwen 1 in de 16e finales van de beker tegen DSV'61 VR1. Het vorig jaar naar de 4e klasse gepromoveerde Vrouwenteam presteert tot nu toe opvallend sterk; van de 14 gespeelde wedstrijden dit seizoen werden er maar liefst 12 gewonnen en maar 2 (nipt) verloren. Naast de strijd om het kampioenschap zijn de Vrouwen dus ook nog actief in de beker. Een overwinning op DSV'61 zou de eerste seizoenshelft helemaal geslaagd maken en ervoor zorgen dat de Vrouwen na de winterstop nog op 2 fronten gaan strijden om de prijzen.

Support is uiteraard van harte welkom. Denk nou een keer niet "Ik ga alleen naar het eerste kijken", maar verleg je grenzen en kom zien hoe het meiden- en vrouwenvoetbal bij Sparta Nijkerk zich ontwikkeld heeft de afgelopen jaren! Strijd, passie, plezier gegarandeerd!

Tot zaterdag!