• Beste bruiloft dj van Nederland

  Erik Peek
 • Alle landelijke winnars van de Love Awards 2018 Publieksprijs uit verschillende categorieën.

  Erik Peek
 • Corin & Dennis van den Hoogen | ID-DJ Entertainment | Beste bruiloft dj van Nederland

  Erik Peek
 • Beste bruiloft dj van Gelderland & Nederland

  Erik Peek
 • Trots op de Love Award voor beste bruiloft dj van Nederland

  Erik Peek
 • Love Award Beste bruiloft dj van Nederland

  Corin van den Hoogen

ID-DJ Entertainment uit Nijkerk is de beste bruiloft DJ van Nederland

05-02-2018, 12:50 | Lezersnieuws | Corin van den Hoogen

ID-DJ Entertainment wint Love Award voor beste bruiloft DJ van Nederland

ID-DJ Entertainment uit Nijkerk heeft op 1 februari jl. de Love Award 2018 Publieksprijs voor beste bruiloft DJ van Nederland in ontvangst mogen nemen van Kim Kötter met een gemiddelde score van 9,7. Dat zij als beste bruiloft DJ van Gelderland provinciale winnaar waren, was al bekend. Maar tijdens de feestelijke award uitreiking werden de landelijke winnaars van de verschillende Love Awards bekend gemaakt. Uit het gemiddelde van het aantal stemmen en de waardering van de stemmers heeft de Nijkerkse onderneming de hoogste positie behaald.

De beste bruiloft DJ van Nederland komt uit Nijkerk

ID-DJ Entertainment is al jarenlang een begrip in de trouwwereld. Met circa 200 bruiloften per jaar, mogen zij gerust een bruiloftexpert genoemd worden. Eigenaren Dennis en Corin van den Hoogen zijn erg trots op deze Award. Dennis: "Het is een publieksprijs, dit betekent dus dat hetgeen wij doen ook daadwerkelijk wordt gewaardeerd door ons publiek." Dennis is het bedrijf in 2002 gestart als bruiloft DJ. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot een full-service evenementenbureau en bedienen zij niet alleen de particuliere, maar ook de zakelijke markt. "Het is wel heel erg mooi dat onze basis, bruiloft DJ, nu bekroond is", aldus Corin.

Love Awards 2018 Publieksprijs

De eerste editie van de Love Awards publieksprijs is een feit. Op 1 februari jl. werden de landelijke winnaars van 2018 gehuldigd bij City Sense in Utrecht. Alle provinciale winnaars konden hun award in ontvangst nemen en de Landelijke winnaars werden officieel bekend gemaakt. De prijs is in het leven geroepen door 2 organisaties uit de trouwbranche en een expert in verkiezingen: Huwelijk.nl, Trouwbox en Vote Company. Deze 3 organisaties vonden dat het tijd was voor een publieksprijs in de trouwbranche, waarbij zij op zoek gaan naar de beste leverancier en het leukste bruidspaar. Stemmen kon tot 31 december 2017 door heel Nederland op verschillende categorieën.