Hoevelaken start met nieuw koor in 2017

16-12-2016, 12:34 | Lezersnieuws | Anne José Schimmel

Op maandag 16 januari 2017 start Sigma in de Kopperhof in Hoevelaken een zangkoor 'HoeVocaal'. Mannen en vrouwen die graag willen zingen zijn van harte uitgenodigd om zich aan te sluiten. De sfeer van het koor is ongedwongen maar wel gericht op het maken van mooie muziek.

Onder leiding van Hans de Heer wordt het een koor waar muziek gemaakt wordt uit allerlei tijdvakken en stijlen. Niet al te ingewikkeld; wel mooi. De nadruk moet liggen op het plezier om te zingen.

De doelgroep bestaat uit mensen die op een of andere manier redelijk met hun stem overweg kunnen en best eens wat meer met die stem willen doen. De drempel is laag: mensen die willen zingen zijn welkom, er wordt geen stemtest afgenomen. Wel wordt van de mensen gevraagd bij elke repetitie (zo mogelijk) aanwezig te zijn.

Het doel is om een aantal koorleden in iedere stemgroep te vinden, zodat er ook meerstemmig gezongen kan worden. Voor meer inlichtingen en aanmelding kunt u contact opnemen met Sigma, via info@sigma-nijkerk.nl of telefoon 033-2474830.