• : Handwerkgroep Amaris Arkemheen maakte twee prachtige kaarsen tijdens het jaarlijkse uitje.

    Amaris

Handwerkgroep Amaris Arkemheen zoekt vrijwilligers en nieuwe leden

18-07-2019, 11:57 | Lezersnieuws | Marjolein

Iedere maandagmiddag verzorgen enthousiaste vrijwilligers een gezellige, creatieve middag voor bewoonsters van Amaris Arkemheen en voor creatieve senioren uit de buurt.

Deze middag kan bestaat uit gezellig samen handwerken, ideeën uitwisselen en heerlijk kletsen. Iedereen brengt zijn eigen handwerk mee of werkt met de materialen van Arkemheen..

Eenmaal per jaar wordt er een leuk uitstapje georganiseerd. Zo ging er op 15 juli j.l. een groep enthousiaste dames met een aantal auto’s en een rolstoelbus op pad voor het jaarlijkse verassingsuitje. Na een mooie toeristische route bleek het eindpunt de kaarsenmakerij in Emst te zijn. Daar werd met veel plezier door iedereen twee kaarsen gedompeld. Een creatieve herinnering aan een mooie dag.

Helaas stopt onze huidige vrijwillige coördinator waardoor er weer plek is voor 1 of 2  nieuwe vrijwilligers die deze leuke regeltaak over wil nemen. Ook is er ruimte voor andere vrijwilligers.

Wat verwachten wij van onze nieuwe coördinator?

We zijn op zoek naar een creatieve gezellige dame die onze handwerkgroep kan begeleiden. We hopen op iemand die op de hoogte is van brei- en haaktechnieken en leuke creatieve ideeën heeft zodat de artikelen kunnen worden verkocht in de vitrine. Tot de verdere taken behoort: het coördineren van de jaarlijkse zomermarkt en het organiseren van het jaarlijkse uitje. De inkoop van materialen en het klaarleggen ervan.

Ruimte voor nieuwe senioren en vrijwilligers

Vindt u het gezellig om met uw handwerk aan te schuiven of anderen te helpen als vrijwilliger? Deelname is kosteloos, dus graag nodigen we u uit om een keertje mee te doen.

Tijdstip

U  bent van harte welkom op de maandagmiddagen van 15.30-16.00 uur in Amaris Arkemheen.

Bent u creatief en vindt u het leuk om deze groep aan te sturen of zelf mee te doen in deze groep?

Geef u dan op via:

Corina van Hoorn
Coordinator Welzijn en Vrijwilligers
085-0213498

afdelingwelzijn@amaris.nl