• Zwemcursus

    Flevo

Flevo start met zwemcursus voor volwassenen

08-01-2018, 09:30 | Lezersnieuws | Flevo Nijkerk

Zwem- en Waterpolovereniging Flevo in Nijkerk biedt zwemcursussen aan voor beginners en gevorderden met het doel om jongeren en volwassenen (vanaf 18 jaar) in twaalf weken een technisch goede zwemslag aan te leren. De eerste cursussen in het nieuwe jaar starten op 13 januari.

Inhoud cursussen

De beginnerscursus is gericht op volwassenen die weinig tot geen ervaringen hebben met de borstcrawl. Tijdens de cursus wordt aandacht gegeven aan de borstcrawl en het vergroten van de conditie. De gevorderdencursus is gericht op volwassenen die enige ervaring hebben met zwemmen en een technisch goede borstcrawl kunnen zwemmen voor meer dan twee banen achter elkaar. Tijdens de cursus wordt aandacht gegeven aan alle zwemslagen en het vergroten van de conditie.

Trainingen

De trainingen vinden plaats op zaterdagochtend van 08.30 - 09.30 uur en worden gegeven door een ervaren zwemtrainer van Flevo.

Tijdens de eerste training wordt bekeken welke cursus de best passende is. Een verplichting is om in bezit te zijn van zwemdiploma A en B. Bij volwassenen die geen diploma in bezit hebben wordt gekeken of zij voldoende capaciteit hebben om de cursus te kunnen volgen.

Kosten

De kosten voor de beginners- en gevorderdencursus zijn aan elkaar gelijk. Voor twaalf weken zijn de kosten 65 euro.

Er is ook een mogelijkheid om lid te worden van Flevo voor 80 euro per kwartaal (plus eenmalig 7,50 euro inschrijfkosten). Dit heeft als voordeel dat u ook iedere donderdag van 18.45 - 19.45 uur kunt trainen.

Voor meer informatie en inschrijving kunt u mailen naar: zwemmen@flevo-nijkerk.nl