In de Nijkerkse zwembaden is de komende zomer veel te doen

23-05-2017, 10:50 | Lezersnieuws | Marjan de Rooij

Ook deze zomervakantie is het bijna elke dag mogelijk in één van de twee zwembaden in de gemeente Nijkerk te zwemmen. Zo kan de jeugd banen zwemmen en vrij zwemmen. Ook kunnen er zwemlessen gevolgd worden en zijn er lessen 'Meer Bewegen voor Ouderen'. De deelnemers van deze groepen worden binnenkort persoonlijk geïnformeerd. De openingstijden zullen vergelijkbaar zijn met die van de afgelopen twee jaren. Elke week van de zomervakantie staat in het teken van een bepaald thema. SRO blijft al deze zwemmers graag gastvrij ontvangen.

Gemeente Nijkerk en SRO zijn in goed overleg tot een uitgebalanceerd programma gekomen voor de laatste zomer dat Bad Bloemendal en De Slag zijn geopend. SRO betreurt de commotie en onduidelijkheid die op het eerste voorstel is ontstaan.

SRO nodigt alle inwoners van de gemeente Nijkerk van harte uit om ook dit laatste jaar Bad Bloemendal en zwembad De Slag te bezoeken. Laten we er een feestje van maken: bij het recreatief zwemmen staan er een popcornmachine en een limonade fontein klaar en ook zal de disco vaak aanstaan. In de laatste week van de schoolvakantie mogen kinderen die komen zwemmen gratis een vriendje of vriendinnetje mee nemen.