BNI Bach organiseert ondernemersavond met Evert ten Napel

30-01-2018, 12:10 | Lezersnieuws | Dennis van den Hoogen

Netwerkorganisatie BNI Bach uit Nijkerk organiseert op dinsdagavond 13 februari een ondernemersavond. Er worden zo'n 150 bedrijven uit de regio verwacht. Sportverslaggever Evert ten Napel is te gast en zal deze avond spreken over topsport en ondernemerschap. Aanvang van de avond is 19.30 uur in De Schakel in Nijkerk. Ondernemers uit de buurt zijn van harte welkom.

BNI Bach is een netwerkorganisatie met als motto 'Geven Loont'. Iedere week komen zo'n 30 ondernemers uit Nijkerk en omstreken bij elkaar. Doel van de bijeenkomsten is door elkaar aan te bevelen, zoveel mogelijk omzet voor elkaar te genereren. Dat zorgde in 2017 voor een omzet van meer dan 2 miljoen euro.

Een aantal keer per jaar organiseert BNI Bach een ondernemersavond. Ondernemers die kennis willen maken met het chapter en andere ondernemers uit de buurt willen ontmoeten, zijn van harte uitgenodigd. Aanmelden is gratis en kan door een e-mail te sturen naar mirjam@adw-accountants.nl.

Over BNI

BNI (Business Network International) is een commerciële en professionele netwerkorganisatie. Lokale zakenmensen verenigen zich in chapters (afdelingen) die wekelijks bijeenkomen. Het doel is helder en eenduidig: het genereren van meer omzet voor elkaar. De methode van BNI wordt ook wel gezien als een uiterst efficiënte vorm van mond-tot-mond reclame.