• Het was even wennen in het zand, maar er werd fanatiek gestreden

    Mathilde Dusol

Beach Me Up weer groot succes

23-06-2017, 09:31 | Lezersnieuws | HC Nijkerk

De tweede editie van het Beach hockey evenement van de Hockeyclub Nijkerk bleek zaterdag opnieuw een groot succes. Op het Plein in Nijkerk kwamen jeugdspelers en senioren in actie en lieten zien dat hockey in zand spectaculair is.

De aangelegde zandvlakte was het decor van spannende wedstrijden, waar de teams hun kunsten konden vertonen. Vanuit alle geledingen van de vereniging waren teams afgevaardigd, die veelal waren gestoken in originele tenues.

Door de prachtige weersomstandigheden kreeg het toernooi extra uitstraling en kwamen er veel toeschouwers een kijkje nemen. Bij de jeugd bleken de Hockeychicks, met vooral meiden uit de MC1 de beste.

De late middag en avond was voor de senioren. Hoewel de trimmers (3e) de grote verrassing waren qua resultaten, bleek het mixteam van heren 1 en dames 1, The Eye of the Schweinsteiger' de uiteindelijke winnaar voor de Flamelingo's.

De organiserende vereniging HC Nijkerk kon tevreden terugkijken op het tweede 'Beach me up'-spektakel en nu al wordt uitgekeken naar het vervolg. Zaterdag sluit HC Nijkerk het seizoen af op eigen terrein met het traditionele familietoernooi.