• Logo Walk&Talk

    Logo Walk&Talk

'Angst en onzekerheid bij het solliciteren' bij Walk and Talk Nijkerk

13-06-2019, 11:19 | Lezersnieuws | saskia

Angst en onzekerheid kunnen je flink in de weg zitten bij het solliciteren. Hoe herken je angst en hoe ga je ermee om? Op maandag 24 juni hoor je meer bij dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij Bibliotheek.

Deze ochtend is de inleiding gericht op ‘angst en onzekerheid bij het solliciteren’: Na je ontslag heb je niet alleen te maken met rouw en verlies, maar kun je ook last hebben van gevoelens als angst en onzekerheid. Angst is een basisemotie. Angst en onzekerheid kunnen mensen blokkeren, maar niet iedereen beseft dat er sprake is van angst. We hebben nogal eens de neiging uit de weg te gaan wat we spannend vinden. Eef Huiser-van der Elst verzorgt deze inleiding en geeft een aantal handvatten hoe je hier mee om kan gaan. Hierna is er gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen. Eef heeft in Nijkerk haar praktijk Commpass Coaching, wegwijzer naar werkplezier.

De Walk&Talk bijeenkomst is bij de Bibliotheek in Nijkerk en begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur. Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Bibliotheek Nijkerk is te vinden aan de Frieswijkstraat 99.

Walk&Talk bijeenkomsten tellen als een sollicitatieactiviteit voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Iedereen die op zoek is naar werk, is dan ook van harte welkom.