• Bij de start van het walking dinner in De Postkamer werd Siemen Fuite als 1000ste deelnemer aan de stadswandelingen van 2016 gefeliciteerd door Jan Cozijnsen, voorzitter Museum Nijkerk.

    Museum Nijkerk
  • De groep deelnemers van de gemeente Nijkerk tijdens het walking dinner donderdag 8 december, met de groep stadsgidsen van Museum Nijkerk die bij de huldiging aanwezig waren.

    Museum Nijkerk

1000ste deelnemer stadswandelingen Nijkerk

10-12-2016, 12:51 | Lezersnieuws | Saskia van den Berg-Ebbenhorst

Donderdag 8 december werd de 1000ste deelnemer aan de stadswandelingen in Nijkerk feestelijk begroet. Siemen Fuite nam deel aan een walking dinner, samen met 27 collega's van de gemeente Nijkerk. In 2016 is hij de 1000ste deelnemer dit jaar, een enorm succes voor Nijkerk en voor alle stadsgidsen die als vrijwilliger Nijkerkers en toeristen rondleiden. De stadsgidsen doen hun werk vanuit Museum Nijkerk. Halteplaatsen van het culinair diner zijn naast het museum De Postkamer (Kleterstraat), Het Atelier (Langestraat) en de Dolle Joncker (Kolkstraat).

Stadswandelingen, walking lunch en walking dinner zijn te boeken bij Museum Nijkerk (Venestraat 16, www.museumnijkerk.nl).