• Plein

    Sven van der Beek

Zaterdag 25 maart Nijkerkse Voorjaarsbraderie op Plein

17-03-2017, 10:41 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 25 maart 2017, 10:00 tot woensdag 29 maart 2017, 16:30

Locatie:

Plein , Nijkerk
Centrum Nijkerk
Nijkerk

A.s. zaterdag, 25 maart, staan er op het Plein in Nijkerk weer kramen en verkoopwagens als daar voor de 13e maal de jaarlijkse Nijkerkse Voorjaarsbraderie gehouden wordt.

De Nijkerkse Voorjaarsbraderie onderscheidt zich van andere braderieën door de strikte toepassing van branchebescherming. Dit houdt in dat per soort artikelen maar één of twee deelnemers worden toegelaten. Hierdoor ontstaat een grotere variëteit dan op andere braderieën, waar vaak veel dezelfde artikelen te koop zijn.

Het Plein zal niet alleen gevuld zijn met kramen en verkoopwagens van mensen die bekende zaken te koop aanbieden, zoals sieraden en dames- en kinderkleding, maar ook cadeauartikelen, (strip)boeken, babyspulletjes, poffertjes, dekbedovertrekken, tassen en andere lederwaren, telefoonaccessoires en niet te vergeten woon- en tuindecoratie en allerlei spulletjes voor Pasen. Ook is er een stand met aanbiedingen voor televisie, internet en televisie en een kraam waar voorlichting gegeven wordt over kraamzorg.

De Nijkerkse Voorjaarsbraderie begint om 10.00 uur, eindigt om 17.00 uur en kent een 25-tal deelnemers.Info via www.inesweb.com of evenementen@inesweb.com .