• Walk & Talk

    Walk & Talk

Walk&Talk voor werkzoekenden in Bibliotheek Nijkerk

07-11-2017, 12:30 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 17 november 2017, 09:30 tot 11:30

Locatie:

Frieswijkstraat 99, Nijkerk
Bibliotheek Nijkerk
Nijkerk

Op vrijdag 17 november is er weer een Walk&Talk bijeenkomst in bibliotheek Nijkerk. Walk & Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden. Zij krijgen de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan.

Tijdens de bijeenkomst op 17 november zal Hetty Kruithof van Bibliotheek Noord-Veluwe een presentatie geven over gesprekstechnieken. Ze geeft de aanwezigen tips en trucs over verschillende manieren om anders in gesprek te gaan. Door bijvoorbeeld het stellen van open vragen en actief luisteren, begrijp je beter wat er gezegd wordt en krijg je meer en betere informatie. Na de presentatie is er gelegenheid om informeel vragen te stellen aan Hetty Kruithof.

Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op de website van de bibliotheek: www.bibliotheeknijkerk.nl maar dit is niet verplicht.

Voor meer informatie over deze activiteit kunt u contact opnemen met Ineke van Oort, ineke.vanoort@bibliotheeknijkerk.nl

Locatie: Bibliotheek Nijkerk, Frieswijkstraat 99, Nijkerk

Aanvang 09.30 uur - 11.30 uur