• Walk & Talk

    Bibliotheek

Walk and Talk voor werkzoekenden in Bibliotheek Nijkerk

06-04-2017, 14:30 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 14 april 2017, 09:30 tot 11:30

Locatie:

Frieswijkstraat 99, Nijkerk
Bibliotheek Nijkerk
Nijkerk

Op vrijdag 14 april vindt er weer een Walk & Talk plaats van 09.30-11.30 uur in Bibliotheek Nijkerk. De Bibliotheek Nijkerk biedt werkzoekenden elke maand de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. Tijdens Walk & Talk bijeenkomsten kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan.

Bij elke Walk &Talk bijeenkomst wordt er door een professional een presentatie gegeven waarin een relevant thema voor werkzoekenden wordt uitgelicht.

Iris Bakhuis, HRM medewerker van de Rijnbrinkgroep komt deze keer vertellen over hoe de HRM medewerker sollicitatiebrieven in behandeling neemt. Zij gaat uitleggen wat een HRM manager het liefst in sollicitatiebrieven ziet.

De Walk & Talk bijeenkomst is maandelijks bij te wonen in de Bibliotheek Nijkerk, Frieswijkstraat 99 te Nijkerk. Voor bijzonderheden zie www.bibliotheeknijkerk.nl aanmelden kan ook via deze website, maar hoeft niet.

Voor meer informatie over deze activiteit kunt u contact opnemen met Ineke van Oort via ineke.vanoort@bibliotheeknijkerk.nl.