Walk and Talk voor werkzoekenden in Bibliotheek Nijkerk

08-11-2016, 13:41 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 18 november 2016, 09:30 tot 11:30

Locatie:

Frieswijkstraat 99, Nijkerk
Bibliotheek Nijkerk in &/entree
Nijkerk

Vanaf september biedt Bibliotheek Nijkerk werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan. Op vrijdag 18 november vindt er weer een Walk & Talk plaats van 09.30-11.30 uur in Bibliotheek Nijkerk.

De Walk&Talk formule past uitstekend bij de bibliotheek. Werkzoekenden krijgen op een zeer toegankelijke manier de kans om zich te laten informeren, te netwerken en kennis en ervaring uit te wisselen. De laagdrempelige opzet en het bieden van de mogelijkheid aan mensen om zich te ontplooien en te werken aan hun zelfredzaamheid, zodat zij kunnen deelnemen in de maatschappij passen goed bij de brede doelstelling van de bibliotheek Nijkerk.

Bij elke Walk & Talk bijeenkomst wordt er door een professional een presentatie gegeven waarin een relevant thema voor werkzoekenden wordt uitgelicht. Op vrijdag 18 november zal Martijn Holtes, werkzaam als Social Business Consultant een presentatie geven over het gebruiken van LinkedIn tijdens de zoektocht naar werk. In zijn presentatie laat Martijn Holtes je kort en bondig kennis maken met LinkedIn en geeft hij handige tips om je netwerk te vergroten.

Na de presentatie van Martijn Holtes is er de mogelijkheid om met een kop koffie in de hand na te praten en met elkaar, ervaringen uit te wisselen en om te netwerken.

De Walk&Talk bijeenkomst is maandelijks bij te wonen in de Bibliotheek Nijkerk, Frieswijkstraat 99 te Nijkerk. Voor bijzonderheden zie www.bibliotheeknijkerk.nl aanmelden kan ook via de website, maar hoeft niet. Voor meer informatie over deze activiteit kunt u contact opnemen met Tanja van Driel via tanja.vandriel@bibliotheeknijkerk.nl