• Cursisten Spaans maken Tapas

    E. van de Hoogenboom

Volksuniversiteit Hoevelaken: Open dagen tijdens Kunstroute 23 en 24 september

18-09-2017, 09:10 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 23 september 2017, 11:00 tot zondag 24 september 2017, 17:00

Locatie:

Van Dedemlaan 2, Hoevelaken
Vu gebouw
Hoevelaken

Volksuniversiteit Hoevelaken (VUH): Open dag 23 en 24 september

Voor info kunt u de Vuh bezoeken tijdens de Kunstroute op de Van Dedemlaan 2 van 11.00 tot 17.00 uur. Daar exposeren René Bleeker en Johan van der Helm met foto's.

De talen zijn uitgebreid, naast Spaans en Frans, met Engels op 2 niveaus. In het voorjaar is er behalve Spaans op reis, nu ook Italiaans op reis. Deze Italiaanse docente geeft ook 2 virtuele rondleidingen, die niet zo voor de hand liggen, van Rome en Napels. Wilt u meer weten van deze steden, kunt u ook kookworkshops boeken met deze veelzijdige docente mbt de specifieke keukens van Rome en Napels.

De kookactiviteiten zijn wat diverser: De echte Paella Valenciana maken met een Spaans docente en ook Tapas Valencianas die echt heerlijk zijn. De Surinaamse keuken wordt gegeven door 2 enthousiaste mensen die van oorsprong Surinaams zijn.

Er zijn 5 lezingen gepland die hoe-dan-ook door gaan. U kunt dus zo komen, maar wilt u zeker zijn van een plekje, is het beter te reserveren: Glaxies, ontstaan en evolutie van het leven, de virtuele rondwandelingen door Rome en Napels en Beelddenken: hoe herken ik dit? Hoe leer ik? Hoe ga ik met prikkels om? Een interactieve lezing waarbij u uzelf test.

Koffie en Thee staan klaar

Voor meer informatie: www.vuhoevelaken.nl