• De levensgenieter op locatie

    Steffen Kemme
  • Toneelvereniging Het Gebeuren

    Steffen Kemme

Toneelgroep Het Gebeuren geeft ook een middagvoorstelling

30-03-2016, 13:21 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 8 april 2016, 00:00 tot 22:30

Locatie:

Hoevelaken

Op 8 en 9 april speelt toneelgroep Het Gebeuren weer haar jaarlijkse voorstelling. En er is een primeur: voor het eerst wordt er ook een middagvoorstelling aangeboden! De toneelgroep hoopt hiermee in een behoefte te voorzien voor jong en oud.

To B or not to B

Joris is met zijn vrouw Sylvia de Bed and Breakfast 'To B or not to B' begonnen. Tot hun schrik blijken ze direct in de eerste week al meer dan vol te zitten, met gasten die allemaal om heel specifieke redenen voor hun B&B hebben gekozen. Daarnaast hebben Joris en Sylvia ook nog de zorg voor de moeder van Joris en voor het nichtje van Sylvia.

Ko, de klussende buurman en Denise, de workshop-begeleidster, zorgen er mede voor dat deze eerste week géén rustige week is! Zullen alle gasten datgene vinden waarvoor ze zijn gekomen? En is er wel een toekomst als B&B-eigenaren voor Joris en Sylvia?

To B or not to B is een hilarische komedie voor jong en oud.

Reserveren?

De voorstellingen zijn op 8 april om 20.00 uur en op 9 april om 15.00 uur en 20.00 uur, in Dorpshuis De Stuw, Brink 10a in Hoevelaken. Kaarten zijn te koop bij de Bruna en De Haen. Reserveren kan ook, via info@hetgebeuren.com.

Wij hopen u te mogen verwelkomen bij één van onze voorstellingen!