Thuisblijverstoernooi NIjkerkse Tennisclub

12-06-2018, 09:58 | Lezersnieuws | Cor Smit

Datum:

maandag 23 juli 2018, 16:00 tot vrijdag 27 juli 2018, 00:00

Locatie:

Bloemendaalseweg 5D
Nijkerk
Nijkerk

Covebo Thuisblijverstoernooi bij 110-jarig NTC

Het thuisblijverstoernooi is dit jaar van 23 t/m 27 juli en staat in het teken van het 110-jarig bestaan van de Padel- en Tennisvereniging Nijkerkse Tennis Club (NTC).

Hett betreft een open toernooi en is toegankelijk voor tennisspelers van niveau 6 t/m 9 en padelspelers niveau beginners en gevorderden. De onderdelen zijn HD/DD/GD, maximaal inschrijven voor 2 onderdelen. Er zijn twee categorie?n, te weten: 18 + en 50 +. Inschrijven kan via www.toernooi.nl. Verdere informatie is te vinden op de website van NTC.

Er zijn 3 thema avonden gebaseerd op het 110-jarig bestaan van onze vereniging. Bij het toernooi staat gezelligheid op de voorgrond. Tijdens het toernooi worden er lekkere hapjes geserveerd en beroemd zijn onze kippenkluifjes die op gezette tijden uitgeserveerd worden.

Bovendien zijn er op maandag, woensdag en vrijdag hele mooie prijzen te winnen tijdens de loterij met het rad van fortuin. De hoofdprijzen zijn 2 helikoptervluchten voor 3 personen en een weekend rijden in een mooie BMW cabrio. Daarnaast zijn er vele andere prijzen beschikbaar gesteld door de Nijkerkse Middenstand. De loten zijn alleen te koop tijdens het toernooi met contant geld. We hopen op een grote opkomst, ook van leden van verenigingen uit de wijde omgeving!