Stapelgek, nieuw feest in Nijkerk!

13-10-2017, 10:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 28 oktober 2017, 22:00 tot zondag 29 oktober 2017, 03:00

Locatie:

Plein 8, Nijkerk
Ei8ht Food & Drinks
Nijkerk

Zaterdagavond 28 oktober is de eerste editie van het nieuwe feestconcept 'Stapelgek!' in Ei8ht Food & Drinks. De naam van dit feest dekt de lading van het feest goed: Bezoekers stemmen met hun lege bekers op welk genre muziek er gedraaid wordt door deze te stapelen.

Dj's Jesper (Invisto) en Nick (Hityes) vonden dat het tijd was om een nieuw feest in Nijkerk te lanceren. "Iets totaal nieuws, wat nog niet eerder in Nijkerk is geprobeerd, maar ook vooral gewoon een goed en gezellig feestje." Beide dj's komen uit de omgeving (Putten en Nijkerkerveen) en draaien al een aantal jaar in het uitgaansleven van Nijkerk, Amersfoort en omstreken.

Stemmen met je beker

Elk kwartier is er voor het publiek de keuze tussen twee totaal verschillende muziekgenres. Door de lege bekers in een koker te doen bij het genre van voorkeur worden stemmen uitgebracht, en het genre met de meeste stemmen wint. Vervolgens draaien de dj's bekende platen uit dat genre, en ondertussen kan er op de volgende genres gestemd worden. Nick: "Onlangs hebben het idee getest op een privé-feest en de interactie met het publiek was erg leuk!".

Via acties op de facebookpagina van Stapelgek (facebook.com/stapelgekfeest) zijn consumptiemunten voor het feest te winnen, onder andere door een foto te maken met de flyer of poster van het evenement, welke te vinden is bij winkels en restaurants in Nijkerk en omgeving.

Zaterdag de 28e start het feest vanaf 22.00 en zal door gaan tot 03.00, toegang vanaf 18 jaar. Entree is €7,50, of €5,00 op vertoon van de flyer. Deze flyers zijn te vinden bij Ei8ht en op plekken waar de posters hangen. Nick en Jesper: "We hopen dat het gezellig druk wordt, dus zien iedereen graag dan!"