• Country Mill Dreamteam

    S van der Horst
  • Dreamteam showavond

    Louwrink Design

Spectaculaire ruitersport showavond

14-10-2016, 14:50 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 27 oktober 2016, 19:30 tot 22:00

Locatie:

Luxoolseweg 25A, Nijkerk
Manege Luxool Nijkerk
Nijkerk

Donderdagavond 27 oktober 2016 geven de ruiters van het Country Mill Dreamteam een spectaculaire showavond in manege Luxool, te Nijkerk. De entree is gratis voor iedereen. Bezoekers zijn welkom vanaf 19.30 uur. De showavond gaat om 20.00 uur van start en zal rond 22.00 uur eindigen.

Alle disciplines van de paardensport komen voorbij, zoals dressuur, springen, eventing, mennen parasport, western en vrijheidsdressuur.

De ruiters van het dreamteam presteren internationaal op het hoogste niveau. Zo zal Alice Naber-Lozeman aanwezig zijn, zij heeft deelgenomen aan de Olympische spelen in Rio afgelopen jaar. Tevens Zal Demi Vermeulen voorbijkomen. Zij heeft deelgenomen aan de Paralympische spelen in Rio en daar zelfs een zilveren en bronzen medaille verdiend.

Verder zal wereldkampioen Ewoud Boom een demonstratie verzorgen waarbij de mensport extra onder de aandacht komt.

Andere deelnemers van het dreamteam zijn Femke Beljon, zij rijdt op het hoogte niveau dressuur in de Grand Prix. Nieuwe aanstormende talenten Febe van Zwambagt en Leontine Bruin zullen een eigen demo verzorgen met dressuur en springen. Nieuw in het team is Mark Stuiver, hij geeft een toelichting op de vrijheidsdressuur.

Tevens zijn er twee surprise acts van een menner en een westernruiter. Reden genoeg om een kijkje te komen nemen!

Adres: Luxoolseweg 18A, Nijkerk