• Sinterklaas in Nijkerkerveen

    Sint Nicolaascomité Nijkerkerveen

Sinterklaas zoekt bakhulp voor intocht in Nijkerkerveen

08-11-2017, 16:50 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 25 november 2017, 13:30 tot 15:30

Locatie:

Westerveenstraat 44, Nijkerkerveen
De Baggelaar
Nijkerkerveen

Kun jij beter bakken dan Piet en maak jij de lekkerste pepernoten, speculaas of ander snoepgoed. Dan is Sinterklaas op zoek naar jou. Sinterklaas en zijn bakpieten gebruiken nu namelijk al jaren dezelfde recepten. Natuurlijk zijn deze heel erg lekker, maar ze zijn erg benieuwd of iemand misschien iets kan maken dat nog lekkerder is.

Daarom wil Sinterklaas jullie vragen om zelf iets te bakken en dit mee te nemen naar de intocht van Sinterklaas in Nijkerkerveen op zaterdag 25 november. Om 14:30 in de Baggelaar zullen de Sint en zijn Pieten dan jullie zelf gebakken lekkernijen proeven om te kijken welke hiervan het allerlekkerste is. De bakpieten zullen dan volgend jaar het winnende recept gebruiken om dit te gaan maken voor alle kinderen in Nederland. Bovendien zullen Sinterklaas en zijn Pieten de winnaar thuis een bezoekje brengen om deze nog een keer extra te bedanken.

Dus wil je graag dat Sinterklaas een keer bij jou thuis komt, stuur dan even samen met je ouders een e-mail met je naam, adres en telefoonnummer naar desintbakt@gmail.com. Stuur deze mail voor 18 november om kans te maken op de geweldige prijs. Doe vervolgens je schort voor en zet je koksmuts op en begin met bakken. Neem wat je gebakken hebt dan mee op 25 november naar de Baggelaar. Wie weet word jij dan wel de winnaar! Sinterklaas neemt dan contact op met de winnaar om een afspraak te maken wanneer hij bij jou thuis langs zal komen.

Groeten van de Sint en zijn Pieten