• Scholier van de Agape Love Academy in Kumasi

    Aniek Santema

Samen schilderen voor het goede doel

01-09-2017, 16:41 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 15 september 2017, 19:00 tot 22:00

Locatie:

Holkerstraat 36, Nijkerk
St. Jan
Nijkerk

Op vrijdagavond 15 september aanstaande organiseert de Stichting Vrienden van Judah Mahama een 'Art & Wine Event' in de St. Jan op de Holkerstraat 36 te Nijkerk. Vanaf 19.00 uur kan er worden geschilderd en van de wijn worden geproefd. Later op de avond worden de geschilderde werken geveild. De opbrengst van de avond komt ten goede aan de Stichting Vrienden van Judah Mahama.

De Stichting Vrienden van Judah Mahama ondersteund projecten die kwetsbare vrouwen en kinderen een kans bieden op een toekomst in Ghana. Een ieder die het doel van de stichting een warm hart toedraagt, is welkom om mee te schilderen. De entree bedraagt € 10,- en is inclusief schildersdoek, verf, kwast, versnaperingen en een wijntje of frisje. De schilderwerken mogen niet zomaar mee naar huis worden genomen, maar worden op de avond zelf en later op de Facebookpagina van de stichting geveild. De avond duurt van 19.00 tot ongeveer 22.00 uur. Aanmelden kan via info@judahmahama.nl.

De Stichting Vrienden van Judah Mahama ondersteund twee lokale projecten in Ghana: het Judah Mahama Vocational Centre in Tamale en de Agape Love Academy in Kumasi. Het Judah Mahama Vocational Centre is opgericht om een kwetsbare groep meisjes en jonge vrouwen op te vangen en vaardigheden te leren zodat zij kunnen bouwen aan hun toekomst. De Agape Love Academy is een basisschool die onderwijs biedt aan kinderen uit de sloppenwijken van Kumasi.

Voor meer informatie kunt u onze website raadplegen: www.judahmahama.nl