• Laden en gaan!

    Stichting COEN
  • Samen in actie voor COEN

    Stichting COEN

Potgrondactie COEN

23-02-2018, 21:21 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 10 maart 2018, 09:30 tot 13:30

Locatie:

Hoefslag 132, Nijkerk
De Opstandingskerk
Nijkerk

Stichting COEN zet zich al meer dan 25 jaar in voor diverse projecten in Roemenië.

De projecten die we daarbij ondersteunen zijn gericht op het verbeteren van de omstandigheden van kinderen en gehandicapten. Daarnaast zijn er ook contacten met diverse stichtingen in Roemenië die we met geld en goederen onze steun bieden.

Als stichting zijn we inmiddels geworteld in de Nijkerkse samenleving en bekend van de jaarlijkse kleding- en potgrondactie maar ook van de diverse markten die we organiseren.

Zonder de hulp en steun van alle Nijkerkers kunnen wij ons werk niet doen.

Ondanks dat Roemenië in de afgelopen jaren verder ontwikkeld is, hebben met name gehandicapten en zigeunerkinderen het nog altijd erg moeilijk. Er zijn voor deze groepen weinig tot geen voorzieningen in Roemenië.

Daarom is het werk van de stichting COEN ook na ruim 25 jaar nog onverminderd belangrijk.

Ook in 2018 zijn er weer een aantal projecten waaraan we mogen meewerken, waaronder het opknappen van een gemeenschapshuis in Paleu en het inzamelen van kleding voor een werkvoorziening voor gehandicapten.

Om dit te kunnen doen organiseren we de volgende acties:

De jaarlijkse potgrondactie, deze vindt dit jaar plaats op zaterdag 10 maart. Vanaf ongeveer half tien zullen de vele vrijwilligers huis aan huis de beste kwaliteit potgrond en koemestkorrels aanbieden.

Bent u op de dag van de actie niet thuis of woont u in het buitengebied en wilt u toch meedoen aan de actie? Dan kunt u uw bestelling ook telefonisch doorgeven. Uw bestelling wordt dan vooraf thuis bezorgd.

We hopen weer op uw steun zodat we ons mooie werk in Roemenië kunnen voortzetten.

Wilt u geen potgrond of koemestkorrels, dan is uw gift van harte welkom!

NL 98 RABO 0347 840000 t.n.v. Stichting COEN.

Zie voor meer info www.stichtingCOEN.nl