Open Top Trouwlocatie Route

21-06-2018, 14:48 | Lezersnieuws | Miranda Kieft

Datum:

zondag 1 juli 2018, 11:00

Locatie:

Putterstraatweg 5-9
Landgoed de Salentein
Nijkerk

Bezoek Landgoed de Salentein tijdens de Open Toptrouwlocatie Route

NIJKERK - Wie trouwplannen heeft, houdt aanstaande zondag 1 juli van 11:00 tot 16:00 uur vrij in de agenda. Op deze dag vindt de Open Toptrouwlocatie Route plaats. Landgoed de Salentein opent haar deuren op deze dag om aanstaande bruidsparen de sfeer en ambiance van het landgoed te laten proeven.

De Open Toptrouwlocatie Route is de nationale dag waarop het ori?nteren naar trouwlocaties centraal staat. Bruidsparen kunnen zonder afspraak binnenkomen en naar hartenlust rondkijken en zelf indrukken opdoen. Bruidsparen maken massaal gebruik van dit initiatief.

De Open Toptrouwlocatie Route wordt georganiseerd door Toptrouwlocaties.nl en is een enorm succes. Afgelopen editie heeft veel belangstelling van aanstaande bruidsparen gekregen. Meer dan 1.000 stellen namen vrijblijvend een kijkje bij trouwlocaties.

Een huwelijksdag is natuurlijk een heel speciale gebeurtenis. Een romantische dag waarop alles perfect en in stijl moet verlopen. Landgoed de Salentein vormt hiervoor het ideale decor en heeft alles te bieden om deze bijzondere gelegenheid op ??n locatie te vieren: van offici?le huwelijksvoltrekking, gezellige receptie en sfeervol diner tot en met een daverend feest.