• docent schilderen Marco van der Wielen

    Ellen Hietbrink
  • docent bloemschikken Loes Amesz

    Ellen Hietbrink
  • docent keramiek Truus van Valkengoed

    Ellen Hietbrink

OPEN HUIS Kreativiteitscentrum "de Brink"

16-08-2018, 12:35 | Lezersnieuws | Kreativiteitscentrum de Brink

Datum:

zaterdag 25 augustus 2018, 10:00 tot 15:00

Locatie:

Havenstraat 7c
Kreativiteitscentrum de Brink
Nijkerk

OPEN HUIS Kreativiteitscentrum ?de Brink?

Sinds half juli stat ons nieuwe aanbod op onze website www.debrink.org.

Naast onze vertrouwde cursussen, workshops en open ateliers, zijn er ook nieuwe activiteiten te beleven. Zo is er de nieuwe cursus met leer. In een drietal lessen kun je van leerresten verrassende gevarieerde creatieve werkstukken maken. Ook nieuw is de workshop powertex voor gevorderden. En wat te denken van een workshop koperspin, dikke dame of steigerhout schilderen. De kindercursussen worden uitgebreid met een korte cursus 3D tekenen met een doodle. Kortom teveel om hier allemaal op te noemen. Er is vast wel iets aantrekkelijks bij. Misschien is het moeilijk kiezen op grond van alleen tekst en plaatjes en wil je ook met eigen ogen zien, wat de verschillende onderdelen van het aanbod voorstellen. Dat kan!

Elk jaar houden wij in ?de Brink" een open dag. Dat is dit jaar op zaterdag 25 augustus 2018 van 10:00 tot 15:00 uur. Onze locatie: Havenstraat 7C, Nijkerk

Op de open dag kun je je inschrijven, maar biedt de website al voldoende informatie dan kan dat natuurlijk ook via het online inschrijfformulier. Op de open dag zijn de meeste docenten van de cursussen en workshops aanwezig om te laten zien wat de lessen inhouden en vragen stellen kan natuurlijk ook. Bovendien zijn er werkstukken van cursisten te zien. Wij ontvangen jullie graag.