• Marie José van den Berg

    nvt
  • Eline Masereeuw

    Chantal Bekker
  • nvt
  • nvt

Open Dag gitaar- en dwarsfluitles

11-09-2017, 22:31 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 18 september 2017, 18:30 tot 20:00

Locatie:

De Brink 10, Hoevelaken
Dorpshuis De Stuw
Hoevelaken

DORPSHUIS de STUW HOEVELAKEN 18 SEPTEMBER 18.30-20.00 uur

GITAARLES

Naast klassieke muziek is de gitaar uitermate geschikt voor het begeleiden van liedjes; samenspelen; als solo-instrument en als begeleidingsinstrument bij songwriting lessen. Op een prettige manier wordt tijdens de lessen gewerkt aan gitaartechnieken en gitaarmuziek (klassiek, pop, blues, jazz en andere genres), slaggitaar, akkoorden, noten en/of tabulatuur lezen en liedbegeleiding.

Marie José van den Berg, gitarist, is de gitaar docent in Hoevelaken. Ze kan alle informatie over gitaarlessen geven. Ze is, een ervaren pedagoog, werkzaam op diverse muziekscholen. Ze studeerde klassiek gitaar aan het Conservatorium in Maastricht. Na het behalen van het diploma heeft ze de opleiding orthopedagogische muziekbeoefening gedaan.

DWARSFLUITLES

Eline Masereeuw, Dwarsfluitiste is als dwarsfluit docent verbonden aan een muziekschool in Zwolle en aan Muziekschool Urk. Graag wil ze met mensen haar passie delen voor muziek en speciaal voor het spelen van de dwarsfluit. De dwarsfluit is geschikt als solo-instrument en om samen te spelen. In een orkest is de fluit onmisbaar vanwege de unieke klank die een fluit kan produceren. Voornamelijk de eerste fluit brengt met unieke solo's een andere kleur aan het orkest.

"Ik rond dit jaar mijn Bachelor af aan het conservatorium in Zwolle in de richting klassiek dwarsfluit met Gudrun Bourel als docente. Na deze opleiding ga ik mij verder ontwikkelen in de muziek door aansluitend een masteropleiding te gaan volgen.

Ik begon bij een docent in Amersfoort die mij heeft geïntroduceerd bij de jong-talenten opleiding van het conservatorium in Zwolle. In die tijd speelde ik in het Jongtalent ArtEZ fluitensemble. We hebben een 2e prijs op het nationaal fluitconcours behaald. Verder heb ik de laatste jaren aanvullende cursussen en masterclasses gevolgd van internationaal befaamde artiesten. .

Inmiddels ben ik gestart als eerste fluitist en piccoloist bij het orkest: Over de IJssel.

Gitaar- fluitlessen zijn mogelijk van vanaf 7 jaar. Een proefles is mogelijk, (als het niet al te druk is,) daarnaast is er informatie over lessen, inhoud, tarieven, aanschaf instrument en om kennis te maken met de docent.

Muzieklessen Hoevelaken De Stuw Brink 10 Hoevelaken Info: 06 53 97 48 26 Mail: mariejosevandenberg@outlook.com