• Bram Meijer (rechtsvoor) in actie op de padelbaan

    Arjen Gerritsma

Nijkerkse Padelspelers krijgen clinic van Nederlands nummer 1 Bram Meijer

13-10-2017, 09:40 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 14 oktober 2017, 09:00 tot 13:00

Locatie:

Bloemendaalseweg 5d, Nijkerk
Nijkerks tennis- en padelvereniging "NTC"
Nijkerk

Padel, één van de snelst groeiende sporten ter wereld wordt inmiddels al ruim een jaar ook in Nijkerk gespeeld door een steeds sneller groeiend aantal spelers uit Nijkerk en en plaatsen uit de omgeving.

De sport wint snel aan populariteit wat te zien is aan de verdubbeling dit jaar van het aantal banen in Nederland wat zich volgend jaar naar verwachting zeker zal voortzetten.

De padelleden van NTC doen niets liever dan zo vaak mogelijk op de baan staan, van elkaar te leren en samen plezier beleven aan padel. regelmatig organiseren ze inloopavonden waarop iedereen welkom is het eens te proberen, toernooien of andere leuke en gezellige evenementen.

Aanstaande zaterdag, 14 oktober, hebben zij Bram Meijer, de beste speler van Nederland, uitgenodigd om een clinic te komen verzorgen. Bram is enorm gedreven om de sport groot te maken en is inmiddels zijn eigen padelschool gestart in het oosten van het land. Bram traint zelf regelmatig in Spanje met de top 50 spelers van de wereld en probeert zijn daar opgedane kennis over te dragen aan de spelers in Nederland.

Mensen die het leuk vinden om een kijkje te komen nemen om te zien hoe dat padellen nu eigenlijk gaat zijn van harte welkom bij NTC aan de Bloemendaalseweg 5 in Nijkerk (tegenover het zwembad)

De clinic is van 09:00 uur tot 13:00 uur.